gape wrote on 11.08.2003 at 11:53:01:niso moja določila ... so naša
ustava je tvoja ... prosim da jo predelaš da bo odgovarjala tistemu kar piše v pomebno ... jest celo mislm da jo lahko kr pobrišeš ... iz pomebno namreč.
ko bo to urejeno, gremo pa naprej.
se še vedno spomnim kako si reku da to NIKOL ne boš ... ne vem kaj že ...
Pomembo, do A.-jevih postov, je naše ...
A., svojo ustavo lohk pa res kar pobrišeš, ker se z njo strinjaš le sam. Hvala.
Quote:sej se tud vedno tega kar rečem držim
svojih stvari se bom držal, nikol na te stvari ki so ble napisane nisem pristal, sem pa določu stvari ki delajo v realnosti.
to akr si ti spisu, je v čistem nasprotju med sabo, spisan čist neorganizirano, kr neki...
ustava za moderatoje je zame edina realna osnova če zate ni pač ne, zakaj bi se pol mogu jaz držat tvojega če ti mojega ne sprejmaš, če se ne potrudiš da bi razumel, da bi videl da je v bistu en boljših opisov stvari od moderatorjev in nam daje dobra navodila in ureja stvari.
lepo te tud prosim, da ne postavli nobenih pogojev tle gor, kar se tiče mojega delovanja.
maš mogoče več pravic kot jaz al kaj? si se ti dal za moderatorja povsod al jaz? si kakšen pogoj moral izpolnit?
ok, zdej bom reku tole DAJ ME ZA MODERATORJA ČIST POVSOD! jasno!
pomembno bom uredil ko se mi bo zdel, do takrat velja če hočeš in se ga drži, če se ti zdi ok.
sam ne sili mene v neki kar mi ni ok...
če me boš silu v nekaj, sploh ne bom več prišel na forum, pol ga boš lahko urejal kot se ti bo zdel.

Oh, ko bi le bila to šala dneva ...

In ker - žal - ni, naj sredina tegale zadnjega tvojega stavka res meso postane ...
Se kar ne morem odločit, kaj je tisto, kar me pri ekstremnih kontrol frikih najbolj zabava ...
... ma, bo kar njihova zgovornost tista.
Ja, kontrol friki me s svojim delovanjem še vedno lahko presenetijo, tule gor pa sploh.
Mora bit na moč nezabavno, če si nezmožen dobrohotnega druženja z ljudmi, pa še česa ...
Quote:ok, zdej bom reku tole DAJ ME ZA MODERATORJA ČIST POVSOD! jasno!

Lepo prosim, samo tega ne!! Hvala, Gape & ostali administratorji!

ARS