Quote:
Namrec, razlika med nekim indijcem-jogijem in nekim npr. slovencem-magom je samo v majhnih podrobnostih, ki pa so na zacetku zelo pomembne.
Koncni namen, koncni cilj, koncni rezultat, oz. kot kdo zeli, maga, jogija, reikista, tantrika pa kaj jest vem kaj se, pa je POPOLNOMA ENAK EN IN ISTI.
Ko bodo to ljudje koncno dojeli, potem tudi naivnih komentarjev na temo magije, bele ali crne, ne bo vec.
A-dio
A to je to potem kot pri Velika učenja vzhoda in zahoda? Če ja pol je Samson danes car (na vseh treh kartah

Ampak men ta magija tko ni bila nikol bliz, zato beri tole kot sholastična opazka. He he.
Samo na pajke se pa spoznam kot ta prava kura. Mi je včeri zvečer en tak komad na pogled pršel, uh (pred leti bi ....) ampak se je fant medtem ko sem se stuširala pa zrihtala za noč lepo nazaj za omaro nekam pospravil. Še preden sem legla, da bi enga ta pravga učitelja v roke vzela (KČ od vsem dobro zananega avtorja), mi je pa tamlad pajkec čez potko šibnu, čist nč preplašen. In sem ju brez ugibanja ozavestila kdo je kdo.
(ker ta šizofrenost mende že tud pajkom živce para)
Ah zakaj se pa na pajke zdaj spoznam? Ker po potkah gor pa dol lezejo, pa tud čez uno reko, kjer sta levi in desni združena, pa mravljice lepo hamsajo. Tega futra pa nikol ne zmanjka. Ampak une ta rdeče pene pa kot ena ta prava lumpa ne bi sploh gledala. Pa četudi preveč rdečih luči zvečer gori! Tko da most je zakon!
Karmen