Valentinaa wrote on 04.12.2002 at 23:01:06:Ti Dylan si zgleda res veliko drog sprobal, in si nabral spomine. A lahko mal napišeš, kakšne izkušnje si si pri tem nabral. Si potoval vase, si imel uvide? Si to delal iz radovednosti in ali si si jo potešil? Si bil od drog kdaj odvisen, si lahko kontroliral kdaj jih želiš uporabljati? Si se lahko čist izi od njih odlepil? Ne sprašujem zato, ker hočem moralizirati, ampak iz radovednosti, ker sem se že spraševala, ali se da droge kontrolirano uživati, potegniti iz njih izkušnje in jih potem odpikati. Ker kao se to ne da, te takoj potegnejo v odvisnost, vsaj trde. Me res zanima.
lahko ti tud jz odgovorim na to vprasanje...nisem sicer probal koke pa horsa, ampak vseeno lahko recem kaj o t.i. trdih drogah pri katerih kao postanes takoj odvisen...
ni vse res tako, kot ti je bilo prikazano, ker je od vseh teh drog samo horse tisti, ki te relativno kmalu potegne notr....vse ostalo je pa samo nabiranje novih izkusenj.
Ubistvu je od droge do droge scena cist razlicna, tko da je tezko povedat neko mnenje o vseh...lahko pa povem kej o svoji najljubsi.
Pri meni je bilo tko, da sem recimo na Eju se najvec potegnil ven.... ubistvu gre za neko tako izkusnjo, ko sam v sebi eksplodiras...v sebi vidis obcutke, za katere prej nisi vedel da obstajajo...beseda 'bog' dobi lahko nov pomen, ker del te bozanskosti dejansko zacutis...zato se tudi rece ecstasy. Dejansko tud zves
kaj res pomeni sreca in cemu posvecat vec pozornosti
v zivljenju.
Pravzaprav je odvisno od tega kar verjames....ce verjames da je fora v tisti tabletki, se ne bos znal vec zabavat na tovrstnih partyih brez te droge, ce pa verjames da je to samo gumbek, ki ti odpre nove razseznosti v tebi,...se pa lahko marsikej se naucis iz te izkusnje.
Ampak zaenkrat...vse, ki sem do sedaj spoznal, pa k so konzumeral na partyih so se dons umiril,...se vec...lahko gredo na party brez droge, ker so dojeli, da lahko reproducerajo te efekte brez droge.
Ta vikend sem bil recimo na partyu, pa sem mel na trenutke tak obcutek, k ga nisem mel se takrat ko sem prvic vzel ecstasy(takrat naj bi bil ta obcutek najmocnejsi)
...tko da ples in muzka ostaja moja najljubsa oblika meditacije.
Droga ti omogoca bliznjico do te izkusnje in kle ni nic slabega....fora je sam, da se zavedas kaj droga
pocne in da ne zazivis v neki iluziji, da si pa brez droge cist beden...verjet mors, da ti droga samo pomaga, da vidis del sebe, potem pa kmalu znas do tega dela dostopat tudi sam.
Ze tko v pogovoru dostkrat vids pr cloveku, da je imel stik s takimi izkusnjami, ker je njegov pogled drugacen od ostalih....pomojem nebi blo nc slabga ce bi vsak po zakljucenem solanju pojedu se en E za duhovno izobrazbo, ki jo danes mocno primanjkuje.
slabs kot je zdej na podrocju drog itak ne more bit