lumpy wrote on 09.10.2002 at 07:09:58:Bližina včasih prav boli. Dobesedno, fizično.
...a včasih preblizu sva si, da z nohti lahko srce mi doseže??..
Je telo en kup nevronskih vozličev, povezav, adrenalinskih, dopaminskih in drugih vzorčenj. Se redko najdeta dva z razliko v spolu in "sorodno" interakcijo pri sex-u.
Quote:Čeprav se ne dotikaš in mogoče človeka sploh ne poznaš.
Mogoče lumpy..pa obstajajo tudi naveze, ki niso odvisne od prostora, še od časa ne, pa se kar direkt gledamo, to pa tko ni možno iz glave. Pa če se že pogovarjamo o tej bližini, ki se je ne da opisat, se jo pa mogoče lahko kdaj res zavemo.
Quote: Sama "bližina" v postelji je pa bolj bližina s samim sabo kot pa z drugim.
So mi drugi lahko kar precej blizu, pa ne v postelji. S "samo" bližino pa predvsem v postelji lahko večkrat ni nč narobe, kot pa obratno, ker točno tle je z "bližino" tko, da je izjemna al je pa zlepa ni.
Moje tri obvezne pripomočke - tudi v postelji - bom zdaj v redno vzdrževano in bistro vodo potunkala. Elastika: mora bit fejst prožna da vzdrži najmanj 26 takih nategov, da vse izrečeno v vesolje katapultira (oz. od Marsa do Venere je precej daleč, u vesolje se pošiljajo samo črke, ki se posledično po univerzalnem principu inštalirajo); lepo obljene in pogrižene Krempeljce smo zgoraj približno obdelal; Blazina pa... je obvezna, ne gre drugač! Ker brez takih amortizerjev srčki, (pa če zdaj mal mejhn na nepravem mestu zmočenih) je vsaka skrivnost lahko čarobna, pa še prav na hitro mehanična in avtomatska.
Doumet kaj res lahko dam kadar imam kaj dat je pomembno zame. Pa tega da/ejanja ne bi imenovala pomoč - iz usmiljenja pa sploh ne! Ker če ne zmorem tudi dajat je vse sprejemanje odteklo: lahko da šele v prihodnosti. Pa ne več zame -

(kot) celo.
Karmen