Veliko mladih umre-tako ali drugače..usoda ali ne? Kako naj vemo, lahko le predvidevamo... mnogi se pritožujejo nad pretiranim žalovanjem...ampak vendar, ali nimamo vsi pravice potočiti kakšne solzice, ko pa je bil svet prikrajšan za še enega zlatega fanta, ki ni prav nikomur želel hudega? In kaj je najhuje od vsega? Prebrati takšne stavke:
"
sj mozn da je biu tut on kriw-->sam celado pa je meu!!!! Dons mi je ena povedala n jo je klicala ena suseda od nejca pa je use widla!!!! Ceprow so takoj poklical resilce so te prsli sele cez eno uro pa pou" Ne vem, če je vse skupaj res, ampak če je...so si smrt dosti bolj zaslužili odgovorni za Nejcev prevoz v bolnico. Nihče me ne mora prepričati, da niso imeli na voljo niti ENEGA vozila, ker so vsi reševali NUJNE primere!!!
In potem še to:
"
pa na zacetku se je neky poskusu pobrt sam mu ni ratal.....drgac si ga pa nubedn ni upu premikat d mu neb kj naredu " Revček je trpel TRI ure, preden je bil odrešen..si predstavljate? Mislim, da se je trudil ostati z nami, a mu ni uspelo..da je želel nazaj k svoji družini, ki je jokala že, ko je bil sprejet med BePopovce..si predstavljate, kako so ga imeli radi...kako trpijo? Vsi nimajo te sreče in oditi je moral ravno ta, ki jo je imel, ta ki so ga imeli tako radi!...Vse naj bi se zgodilo z razlogom, a jaz tu ne najdem niti sledi poštenega razloga...JO VI?
Nejca nisem poznala...videla sem ga v Ljubljani, ko se je sprehajal s punco...tudi ona ta trenutek najbrž toči solze..nisem bila oboževalka skupine, a Nejc se mi je v par sekundah vtisnil v srce...ostali člani skupine so izgubili dobrega prijatelja...In zakaj mi je tako hudo? Zakaj se mi para srce? Sama ne vem. Ne znam razložiti.
Edino kar vem je, da ni rabil oditi v nebesa, da bi postal angel...to je bil že, ko je bil še med nami.
Goodbye, Nejc...nikoli te ne bomo pozabili...