respect wrote on 18.09.2002 at 18:40:27:ANUK KARMEN : Kako vem? Enostavno si to želim, a ni to dost da lahko rečeš da si nekoga želiš. Kako pa ti veš da si nekoga želiš?(upam da veš da ne mislim telesno) (pa mi ni treba zdej pisat o tem kaki ti poskoči srce, zastane dih, zaščemi v trebuhu......)
MIND : se popolnoma strinjam, tisto o avtu in .... - SI KAR UJEL BISTVO
Se smem vprašat zdaj na tem mestu, kakšna je razlika med lažjo in lažjo? Pa ne sprašujem tebe, respect, ne se zdej vznemirjat. Jaz očeta spoštujem in ga IMAM rada. Mislim tudi, da več od mene ne pričakuje, ker še v življenju nisem pomislila, da lahko oče da hčeri več, kot da jo IMA RAD!
Pa tudi mislim, da nobeni-enemu ne more biti na tem svetu prav dobro, kadar je avtoriteta nedotakljiva reč. Me zanima Mind, če se spet ne znam pogovarjat?
mind wrote on 18.09.2002 at 17:06:03:ANUK KARMEN : ce ti ne razumes kaj sem hotel povedat respetu(in ne tebi)-je (se enkrat) to tvoj problem
Seveda je to moj problem. In prav nič mi tudi ne pomaga, če razumem.
S tem ezoozom sem seveda mislila tisto čudežno deželo, kjer nastopajo poleg alice se njeni gosti, pa njen kuža, ki pa ga je med potjo izgubila ali bolje, ga morda sploh nikoli ni imela (ker se je bojda oz medtem spremenil v ezooza ali bolje v jezooza - no boš že sam bolje vedel).
mind wrote on 18.09.2002 at 17:06:03:Anuk: pojma nimam kaj si mislila z OZ oz. EZOOZ...oz kaj sem v originalu.Lahko pa ti povem kdo sem v resnici:ime,priimek,naslov ce hoces,ni problema,ampak ne v tem topiku ki ga je zacel respect!
To mi pa le povej, Mind, brez spoštovanja ali kaj podobnega, te iz srca prosim! Morda z nekaj sreče zvem še to, kdo mi zna ob pravem času seč v roko!

Zdaj pa iz vsega srca prav vsem pošiljam poljubčke, si jih nihče ne zasluži bolj!

Anuk Karmen
respect - prav je če si zdaj jezen, pa ni treba; z mojim očetom boš kamot "kakšne grenke" čez babe sekal!
Edi, ker te zadeva zares zanima, ti lahko povem, da velik o tem vem, pa ti ne povem.