respect
1

bolje pozno kot nikoli
jesenice
Mogoče bom malo zamoril,ampak res bi rad slišal vaše mnenje.No pa začnimo: začela hoditi oktober 1994 december 1995 dobim službo 1997 sva se vselila v stanovanje njene matere, ki se je odselila drugam 1999 (december) sva prekinila razmerje (jaz) ker sem spoznal neko punco, s katero sem se na novoletni zabavi enostavno samo pogovarjal celo noč. seveda je moja punca začutila da nekaj ni ok, mi zatežila zato sem jo pustil ker sem bil enostavno sit naju, se odselil pobral vse kar sem prinesel in se začel dobivat s to punco. po 2 mesecih se začnem spet dobivat z bivšo, ker mi je enostavno totalno preklopilo nazaj na njo-spoznal sem da mi je enostavno ona tisto kar v življenju pričakujem in si tudi želim, trenutno se dobivam z obema,čez 3 mesece se preselim nazaj in nekako (pač problemi se pojavljajo, ampak sva jih dokaj uspešno premagovala) dobro shajava. Maja 2001 sem začel služiti civilni vojaški rok, sledil je izpad OD, poslabšanje finančnih razmer(=manj možnosti zabave,dopusta.., jebiga brez dnarja pač ne gre), v vojski sem se sprijateljil z nekom ki je kadil travo, začel sem jo kaditi tudi jaz (sej sem jo že prej samo ne tolk), dejstvo je da sem začel ful kadit travo, ko si pa zadet se ti pa itak nič ne da (=nič sprehodov, zvečer samo strmenje v TV..), zanemaril sem jo priznam Oktober 2001 ona diplomira se zaposli, nezadovoljna z službo (kao dolgčas) , junija 2002 jo zamenja, totalno zadovoljna, kar naenkrat je začela ostajati po službi s prijateljicami iz faxa na pijači (dela v LJ, doma sva na gorenjskem), sprva sem bil vesel, da ostane po službi na kosilu s bivšimi sošolkami, včasih je tudi tam prespala(ona mi je vedno zbujala slabo vest ko sem šel s prijatelji ven- četudi samo za 1 uro), potem sem pa nekega dne (začetek avgusta 2002) šel mimo njenega mobitela ki se je polnil na polici - ga vzamem v roke pogledam sms (taga nisem storil še nikoli, ampak sploh ne vem kaj mi je bilo-občutek pač) in vidim sporočilo kako ji nek tip piha na dušo, da ne ve zakaj je imela tremo saj sta šla samo na pijačo (to je bil odgovor na njen SMS - verjetno), hotel zadevo razčistiti, mi pove da je tip nek star možakar (46 let,sodelavec) in da se ji je samo lepo z njim pogovarjat, pa da ni tko kot se je slišalo na SMS) postal sem ljubosumen, ji to tudi pokazal, ampak ona me je en dan po prepiru prosila če lahko prespi v LJ pri sošolkah, normalno sem popizdil, potem se mi je pa utrgalo, nonstop sem ji kazal moje ljubosumje, se še bolj zadeval, dokler ni nekega dne ostal vLJ in se mi sploh ni oglašala na mobitel, poslal ji 20 sMS ji pustil 30 neodgovorjenih, ko je prišla domov (okro pol enih zjutaj)se sploh ni hotela zgovarat, naslednji dan (5.9.),ko sem ji še bolj težil (res bil nemogoč) pa je rekla da bi bila rada sama, mi rekla da do mene ne čuti nič več, peljal sem jo k prijateljicam v LJ (??????), sam pa ostal pri njej (naju) doma. Takrat sem se malo zamislil nad svojim početjem zadnjega pol leta, spoznal da me je trava spremenila (ne na bolš), da nisem najinega razmerja spoštoval, ga negoval, smatral sem da je vse samoumevno.... v glavnem bil res nemogoč, res sem se zasekiral, ker vem da jo imam rad in jo ne bi rad izgubil. Sprijaznil sem se tudi s tem, da res ni imela s tem tipom nič, spoznal da sploh drugega kot to da me vara sploh nisem hotel slišati. 9.9 se dobiva ji razodem vsa moja spoznanja, jo prosim za še eno priložnost, vendar bez uspeha . Rekla je da 13.9 pride domov naj se izselim. Ja, ta teden je bil najhujši v mojem življenju.Sem se izselil, vendar začelo se je dogajati nekaj čudnega, že v petek me je 2 X klicala, v sob. sva šla na sprehod s psom, bilo je res ok (kot že dolgo ne), vendar sem v samoti spet dobil nek občutek da to dela iz usmiljenja, zato sem ji danes, ko sem bil pri njej pogledal v gsm (res sem moral) pa spet ta tip, z osladnimi sporočili, sicer nisem prebral vseh, ampak dovolj. Sedaj bi rad vaše mnenje kaj si ob vsem tem mislite. Zakaj mi enostavno ne pove da je spoznala drugega (aja, zvedel sem telefonsko od tipa tudi domačo, pa lastnik številke ni star 46 let, ampak 23), če hoče bit z njim naj mi pove, mogoče si noče zapret vrat pred mano, mogoče bi se malo znorela (bil sem njen prvi, bila je z nekom ko nisva bila skupaj 1999, to je pa tudi vse), spremenil se ji način življenja (do okt 01 sem služil denarce samo jaz - nekako bila odvisna od mene), je res samo zmedena. Vem, da jo imam rad, da sem bil nemogoč,vem tudi da se to ne bo ponovilo.Še vedno imava preveč skupnih stvari,spominov in očitno me tudi nima tolk dost, da me noče sploh vidt. V vsem tem času kar sem bil z njo enostavno nimam več pravih prijateljev, družbe, (mam prijatelje ampak ne une prave), svojih stvari- vse je najino , svojih spominov,... No pametne glave, zdej mi pa povejte kaj, vsako mnenje je dobrodošlo in zaželjeno
|