Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10
(Read 33339 times)
Moonlight
5

You are the master of
ure Body and  ure soul.

MEDVODE
Re: Angeli med nami
Reply #90 - 22.05.2003 at 17:18:34

Meni najljubši trije ANGELČKI...  Wink

...

Naj vas vodijo in Zaupajte jim!  Smiley

Petra. wrote on 16.04.2003 at 18:25:27:
Jst ne znam slikce sploh objavit...khm...khm... Embarrassed Lips Sealed

Kali. Zate

Quote:
Objavila si link.
Klikni ga.
Še prej si odpri NOVO OKNO. ( Post Reply ) Kjer boš odgovarjala na temo in vnesla link slikice.

Klikni slikico, katera ti je najljubša z levo tipko miške.
Potem dobiš to samo pogled te slikice.
Klikni na tipko desne miške in tam kjer piše Properties Znova klikni na levo tipko miške.
Pri Address (URL ) pomodriš link in klikneš na desno tipko miške in dač copy.

To potem preneseš greš v Post Reply in daš past. ( klikni levo tipko miške.

Ko link imaš prenesen imaš zgoraj v kvadratkih različne slikice - klikni tistetga kjer je SKLICA in dobiš

[img URL [/img] -  zbriši URL in vnesi med oklepaja LINK...

Tako - sedaj pa poglej na Preview, če ti je uspelo. Wink

Veliko Uspeha - Angeli te vodijo... Wink
Back to top

Your soul has WINGS.

IP Logged

Petra.
Global Moderator
p

All IS Full Of Love

Reply #91 - 22.05.2003 at 18:45:19

Saj znam zdaj že objaviti slikico. Sam jih ne objavljam velik. Kiss
Back to top

you cant look in the mirror and expect it to smile first

IP Logged

Amstel
YaBB Moderator
p

Reply #92 - 22.05.2003 at 21:06:27

Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

koruzni
Guest

Reply #93 - 26.01.2005 at 00:52:07

Sam sem tudi že imel izkušnje z svojim angelom varuhom, ali karkoli za eno čudo je že bilo.

Zgodilo se je med brskanji po prejšnjih življenjih... ravno sem podoživel smrt v enem izmed njih ko me je enostavno odneslo v luft vred z dušo. Pristal sem v nekakšni kupolasto-stekleni sobani kjer sem se srečal z enim izmed svojih že-davno-tega-preminulih družinskih članov.  

Pogovor pa je bil malce čuden ???

Hm

*bi rekel da krilati pernati ni bil ravno navdušen nad mojim življenjem. Prej me je nakuril kot karkoli drugega. Mamlazu jedan bosonogi*
Back to top

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #94 - 26.01.2005 at 11:20:27

Koruzni, meni pa ne gre skupaj tvoja izkušnja z načinom, na katerega jo pripoveduješ. Undecided
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

koruzni
Guest

Reply #95 - 26.01.2005 at 23:46:15

Lilith wrote on 26.01.2005 at 11:20:27:
Koruzni, meni pa ne gre skupaj tvoja izkušnja z načinom, na katerega jo pripoveduješ. Undecided

???

Kaj pa tu ne gre skupaj? Pač, povedal sem to, kar sem videl... izmislil si nisem nič.
Back to top

IP Logged

miha--
Guest

Reply #96 - 27.01.2005 at 23:30:45

prisoner of lies
Back to top

IP Logged

veronika
5

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno

Reply #97 - 01.02.2005 at 07:46:58

Quote:
*bi rekel da krilati pernati ni bil ravno navdušen nad mojim življenjem. Prej me je nakuril kot karkoli drugega. Mamlazu jedan bosonogi*

Ne vem, nekako si ne predstavljlam, da bi te angelček nahrulil   - ker tolk slab pa tud ne moreš bit  Grin - prej bi rekla da je te je tvoja vest  Wink
Back to top

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.

IP Logged

koruzni
Guest

Reply #98 - 01.02.2005 at 19:23:11

Quote:
Ne vem, nekako si ne predstavljlam, da bi te angelček nahrulil   - ker tolk slab pa tud ne moreš bit  Grin - prej bi rekla da je te je tvoja vest  Wink

???

Ehm. Gospod angelček je uporabil besedo "drek" v povezavi z nekaterimi mojimi dejanji. Kako pa moja vest lahko prevzame fizično obliko moje neke zelo ljube in že davno tega preminule osebe pa me tudi ni jasno. Še posebej če se je to zgodilo v budnem stanju, sredi meditacije in delnega zavedanja da navsezadnje čepim doma v svoji sobi. In za povrh vsega še prek glasu te osebe.

Eh, morda pa je tudi krilatipernati ravno takrat imel slab dan. Ali pa so ga zagrabili hemeroidi, kdo ve.
Back to top

IP Logged

Lilith
5

..to be more like me and
less like you...

Reply #99 - 01.02.2005 at 21:49:29

Quote:
Eh, morda pa je tudi krilatipernati ravno takrat imel slab dan. Ali pa so ga zagrabili hemeroidi, kdo ve.  

Nekako je razbrati iz tvojega pisanja, da do "krilategapernatega" ne čutiš ravno spoštovanja, kaj?
Back to top

... Sometimes I feel that I should go and play with the thunder...

IP Logged

Sn0wBall
Ex Member

Reply #100 - 01.02.2005 at 22:59:01

Quote:
Sam sem tudi že imel izkušnje z svojim angelom varuhom, ali karkoli za eno čudo je že bilo.

Zgodilo se je med brskanji po prejšnjih življenjih... ravno sem podoživel smrt v enem izmed njih ko me je enostavno odneslo v luft vred z dušo. Pristal sem v nekakšni kupolasto-stekleni sobani kjer sem se srečal z enim izmed svojih že-davno-tega-preminulih družinskih članov.  

Pogovor pa je bil malce čuden ???

Hm

kolk časa se pa ti že ukvarjaš s temi zadevami da kar tako pregleduješ svoja prešnja življenja v meditacijah?
Back to top

IP Logged

koruzni
Guest

Reply #101 - 02.02.2005 at 09:24:56

Quote:
kolk časa se pa ti že ukvarjaš s temi zadevami da kar tako pregleduješ svoja prešnja življenja v meditacijah?

Eno leto. Za regrese pa malo manj.
Back to top

IP Logged

koruzni
Guest

Reply #102 - 02.02.2005 at 09:30:52

Lilith wrote on 01.02.2005 at 21:49:29:
Nekako je razbrati iz tvojega pisanja, da do "krilategapernatega" ne čutiš ravno spoštovanja, kaj?

Hej, saj ne da ga ne bi spoštoval, ampak bili so že komični primeri pri katerih sem imel občutek da se mi kekec nekako reži v glavo z svojimi dejanji. Ali pa sem samo jaz čuden Grin
Back to top

IP Logged

Sn0wBall
Ex Member

Reply #103 - 02.02.2005 at 20:50:01

Quote:
Eno leto. Za regrese pa malo manj.

al si tako zelo nadarjen al pa te mal domišljija mede Wink
Back to top

IP Logged

marina
Guest

Reply #104 - 02.02.2005 at 21:40:15

Zakaj se meni to ne nikoli ne zgodi. Ko sem se kdaj skušala spravit v meditacijo upoštevajoč vse nasvete in priporočila in strumno čakala na karkoli že,da bi se imelo zgoditi,se ni nikoli nič. Razen neznosne jeze v vsaki celici zaradi prisilnega mirovanja. In potem pojavljanje raznih sitnih bolečih pritiskov,ki so izginjali in pojavljali drugje. Ko sem trma, po uri pa pol le tako sprostila telo,da ga nism več čutila in še vedno mislila le na dihanje, sem pa zagledala sebe in stopala navzdol, v temi sem se videla samo od pasu navzdol v kavbojke,kako stopam po kamniti stopnicah v neko klet in ko sem lahkotno, toda s težkim, počasnim korakom prehodila tistih nekaj stopnic, sem bila spet v temi, počutila pa sem se, kot da sem v neki varni čumnati zdaj. Od tod naprej pa nobenega napredka več. Nekateri pa kar koj v prejšnja življenja! Vsaka vam čast.
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10