Quote:a imate kake dalavnice o tem? kakšna energetska skupina?
Šola zadravljenja Barbare Brennan.
Quote:oprosti sam jaz ne verjamem da gre pri tebi kaj več kot za domišljijo, ker to kar opisuješ se ne da kar tako doživljat in če bi že res prišel do tja, bi mal drugače gledal na karmo kot jo opisuješ v topicu "Konec kroga ponovnih rojstev"
?
Se ne da doživeti? Kaj se ne da doživeti? Način s katerim sem opravljal regresije? Tudi prav. Moja podzavest se je zelo sprostila pri ponovnem pregeledu nekaterih travmatičnih dogodkov iz p.ž. Kakor da bi se mi odvalil velik kamen z pleč.
*Sicer pa, če moji način niso vredi pa to lahko probaš na drug način. Z pomočjo druge osebe ki ti prek srčne čakre pokliče "na pomoč" vodiče in ti oni zarolajo prejšnje reinkarnacije pred očmi. Ampak tudi tu je stvar stekla v trenutku.

*
Sicer pa, kakšno karmo pa naj bi imel?
Quote:sej lahko si delaven, sam tle se ne gre za delavnost, ampak sposobnost doživljanja globljih in globljih stanj zavesti in taka stvar prinese veliko drugih posledic za sabo ker se mora um sproti prilagajati novim stanjem, ki jih ni navajen in jih mal narobe interpretira..zna bit kriza včasih
Hohoho... no shit sherlock!

Po enem letu ozemljevanja in tlačenja energetskega telesa nazaj v fizično telo sem se spremenil iz vedrega tipčka v takšnega paranoika da si še iz hiše komaj upam stopiti. Jeza, sovraštvo, strahovi in vsa podobna jajca so vse pričeli plavati na površje... Moj ego je dobesedno ponorel. Sicer je že prej bil malce tečen, ampak to se niti primerjati ne more s pošastnim stanjem v kakršnem je danes.
*hvala bogu da se bomo v skupini kmalu lotili tudi njega. Upam da ga bom lahko pobil najmanj z zarjavelo in skrhano sekiro*