sirena.. hehe, ti kar bodi prostaska, me nic ne moti. clovek vsaj direkt in na hiter nacin dobi servirano informacijo.
A da nimam dlake na jeziku... To res ne, se mi pa vcasih kaksna med zobmi valja...

To, kar je Thot reku sem jest mislu z ignoranco. Poleg tega lahko dodam se obracanje besed oz. napacno razumevanje napisanega. Seveda so tukaj olajsevalne okoliscine, ker je napisan stavek drugace dojemljiv, kot izgovorjen, sam vseeno.
Ce cist lepo pogledamo moj prvi post.
Kaj je narobe?
Kaj se dogaja?
Zakaj folk "odhaja" oz. manj pise.
Ja klinc no, bl mal vas je direkt odgovoril na to. Pol bom pa na konc koncev dubu se servirano, da spet neki drkam folk v glavo in iscem prepire s svojimi provokacijami....
Bi lahko reku, ja, da se tko pocutim kot tist desc, ko pride domov, udari s pestjo po mizi in rece:"kdo je gospodar te bajte?" Pa ga baba useka, da se u luft ubrne in z jokajocim glasom desc odvrne:"A zdej pa se vprasat ne smem?"

Pa dobr, to se mal hecam. Sam res je tisto kar ljudje pravijo, da na eno samo samcato vprasanje bedaka (v tem primeru mene) ne zna odgovort 100 modrecev (v tem primeru ostali).
Pa brez zamere, no....