titud
5 p
Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Nisem gledal zdaj, ampak enkrat prej. Se mi je zdelo brat knjigo dost boljš, ki sem jo bral še prej, preden se sem film gledal. Kolikor se spomnim, sem ugotovu, da če bi gledal samo film, pol pol tolk ne bi odnesu, kot sem odnesu iz knjige. Po moje zato, ker v svoji fantaziji skreiraš dost hujše pošasti, kot jih je sposoben naredit hollywood...
Un point, da nismo sami...? Mene je tista vesoljska ladja pa kugla v njej zlo motila, dokler je nisem vzel kot ene vrste simbol spoznanja, do katerga bomo prišli enkrat v prihodnosti. Sej jo tud avtor jo je rajš v prafaktorje detoniral, da ne bi še naprej dol hodil po spoznanje kot po nekaj kar, obstaja fizično, čeprav od drugje, pa magari od nas iz prihodnosti. Saj, kolikor se spomnim, smo sami, ampak to je zdaj hudo videt, ko mamo v seb zakopane strahove. Pol, ko bomo pa skreiral eno kuglo spoznanja, kjer bomo pa s temi strahovi opravli, bomo pa itak taki, kot da bi bli od kje drugje.
Dajte se mi prosim pomagat spomnit, zakaj jih je nekaj expedicijo preživel. Ker so strahove ukrotil z racionalno inteleginco (odsotnostjo čustev), s pogumom in samozavestjo ali morda mentalno pozitivno nastrojenostjo, ozaveščenostjo, ljubeznijo ...?
Takrat se mi to ni zdel tolk pomemben, pa na to nisem bil tolk pozoren, zdaj bi pa res rad vedu.
|