No sedaj pa imam malo časa. To kar bom pisal vzemite kot hočete, samo ni provociranje, samo spraševanje.
In sicer, sem opazil da vam je nekako blizu Castaneda in podobna iskanja skozi šamanizem... Sedaj pa me zanima, ker sem tudi jaz bral njegova dela in so se mi zdela blizu, dokler se nisem nekega dne zavedel, da je bil ta človek zadet 80% svojega življenja. Pa mi je naredilo klik. Kako naj verjamem nekomu na besedo če pa je bil narkoman. Ker sem bil zvedav in tudi danes sem, sem tudi probal marsikaj in različica pejotla s katerim se je ukvarjal ON je trip, pač sintetično, pa vseeno, doživljajo se enaki učinki. Ne vem, ne razumem resno. Pa nekje sem celo slišal in bral da extasy odpre vse čakre, vendar jih potem veliko bolje zapaca.
O čem je tu govora? Resno mi ni jasno, pa ne mi zamerit, ker ne provociram, samo nekako sestavljam podatke ki jih dobivam. Ker se pač učim in izbral sem tehniko, da imam eno teorijo, katera upam da je napačna, a dokaz o njeni zmoti mora biti neizpodbiten., če me zastopite

. Hvala za odgovore.
LP
T.