Fakin wrote on 24.07.2002 at 18:16:30:Koga boste na letosnjih volitvah volili ?
Od strank : SDS, LDS, ... ?
Od predsednikov : Drnovsek, Arhar, ... ?
Ce seveda sploh boste odelezeni pri volitvah

Pa se eno podvprasanje.
Govori se da so po nekaterih ce ne povseh krajih (obcinah)

zmagovalci na volitvah ze doloceni ! Kaj mislite ? Mozno vem da je, ampak ce je to res potem smo na psu ! ?
LP
Fakin, recimo, da sem bolj pri »ta butastih«, kar se volitev tiče. In preden bi ti lahko na tvoje vprašanje odgovorila, torej se odločila, koga bom volila na letošnjih volitvah, bi potrebovala nekaj pojasnil. Mi lahko pomagaš, prosim?
Kot si ti postavil prvo vprašanje sem se jaz odločila, da bom od strank volila SLS, od predsedniških kandidatov pa Drnovška. Lahko? No, ja, druga varianta, ki jo imam na zalogi je od strank SDS, od predsedniških kandidatov pa Zmago Jelinčič. Ali lahko to? Čakaj, morda pa ZLSD in Barbaro Brezigar?
Glede tvojega zadnjega dela o določenih rezultatih po občinah, mi pa spet nekaj ni jasno: ali govoriš o predsedniških ali županskih volitvah? Kateri rezultati so že vnaprej določeni po občinah?
Malo me zloba danes daje, zato se ti vnaprej opravičujem. Da se ne boš po nepotrebnem razjezil… Bolj za šalo sem tole napisala, zares pa lahko dodam: tvoje vprašanje je zares nepopolno. Ga lahko dopolniš, prosim?
Hehe – na psu pa še nisem – trenutno sedim na relativno udobnem stolu…
Uf, pa sem res zlobna danes… Bolje, da grem spat, pardon – volit?
m.