Mislim, da ni bilo tako, Devi. Moje "skakanje" v ljudi se je pričelo pred tem vzorcem.
Sled pustimo itak vsi vsakomur. En svež primer: danes zjutraj na poti v službi sem vozila za enim avtomobilom. Na semaforju je bila rdeča in logično: ustavili smo se. Človeček je gledal v vzvratno ogledalo (videla sem samo oči) in preden sva se "poslovila", mi je pomahal in jaz njemu nazaj, seveda

. Polepšal mi je dani trenutek. Ne vem, kdo je bil in je tudi nepomembno. Nekdo, ki je pustil sled sebe v meni.
Tako, kot so jo pustili ljudje na avtobusni postaji. Čakali so trolo, jaz pa sem se le peljala mimo. Pustili so sled...
Upam, da je razumljivo, kaj sem želela povedati.
Vsekakor pa sem imela strah pred ljudmi. Velikega s še večjimi očmi!

Sedaj sem sprejela, da mi množice ljudi ne potegnejo. Preveč me zadane. Včasih mi uspe pripraviti se do te mere, da sem indiferentna (nekako), ne pa vedno. Odvisno - ne bom razlagala, ker je preobširno.
John_Doe, o zobeh se ne bi pogovarjala... Svojo zobodravnico imam "najraje", ko kofetkava daleč stran od ordinacije

.
Ne bi rekla, da sem bila v temi. Bi raje rekla, da sem bila v svetlobi, videla pa sem temo

.
Mogoče bo to, kar sem včeraj rekla sestrici povedalo več: sedaj sem (končno!) dovolj močna, da sem lahko jaz.
Pozdravčki + cmokci

,
Suzana