EEee.... ste se pa razpisali in to prav fletno.
Evo mene... bom se jest kej prdodal.
Najprej mojemu Angelcku odgovor na vprasanje, ki ga vztrajno postavlja Blisku. Tist YaBB je pac ime za programcek oz. skripto, pod katero laufa forum. Une cifre so pa samo verzija tega programa. YaBB pa dejansko pomeni Yet another Bulletin Board - se mi zdi.

Nic matematike torej.
Blisk... a da bi te jest zdej ucil odvodov in bos to poplacal tam, kjer bomo pir odvajal v un gostilni? Jest pivo odvajam na WC-ju, le kerga hudica mas ti zdej v mislih men na WC-ju odplacevat, a?

(Sem razumu, kdaj bi pa sli na pir?)
Pa naj se vrnem nazaj k Angelcku. Ves, lepo, da si napisala, kaksnega moskega imas v okviru svojih idealov. Nocem ti srat po glavi, le mal se bom pohecal. OK? THX.
Podobno debato, kot jo imata vidva s Thotom sva imela enkrat s frendico (2 leti nazaj), ki je bila samska in se vedno je. Ni to pravilo a vseeno. Nastevala mi je, da more desc bit vecji od nje, kokr tolk dobr zgledat, sportne postave, da je mal romantika ampak, da zna rint skozi zivljenske tezave pa da naj bi rad hodil v gledalisca, smucat, na sprehode, da obvlada gospodinjska dela in da bi blo fajn, ce bi mel tud kej pod palcem pa vsaj kak manjsi avto in nazadnje, da zna fukat. Fajn. Moj nasvet je bil, da naj se z 20. naenkrat okol podi, ker takega deckota ni. Oz. so ja, na zacetku, pol se pa to obrne cist v druge vode. A ni boljs, da ti tip kuj rece, da se mu jebe za hribe in sprehode, kot pa da cez eno leto zacne sitnarit. Jebi ga.. deklica je se vedno sama in bo najbrz se neki casa tko, ker je ratala prezahtevna in svojega princa ne najde. Poleg nje se pa podi en kup odlicnih mladicev, ki jim sicer neki od nastetega manjka, a so godni za zenitev in znajo bit dobri mozje in ocetje - a kaj klinac ko en nima fleta, drug nima dobre sluzbe, tretji nima tega, un nima unga... Pol se pa pejt...

Kaj pocnejo z nami nase mame in kaj potem nasa dekleta in zene?
Ce pogledam mal nazaj lahko recem, da je blo podobno kot pri Thotu. Sem recimo kej naredu, kar frendu ni blo prav, bumf okol uca, jest pa u jok in mami, mami... Pa sem dobil nazaj servirano, naj se sami zmenimo, le da sem sam prisel dokaj hitro do tega, da lepa beseda lepo mesto najde, batine pa vracej z batinam. Torej. Bumf nazaj. Sicer sem ves plav okol hodu, a vseeno mi je glava ponosno stala na ramenih, ker nisem vec klonil pod silo mocnejsega. Zdej ce je to dobro ali ne.. kaj vem... Tko so me vzgojil in marsikatera deklica me je hotela spremeniti. A mene? Ja koji kurac mi pa fali, da me hoce spreminjat? Ce ji tak kot sem nisem vsec.. pokej draga! Preprosto. Take me, or leave me.

No pa se je le konec koncev nasla ena, ki ji tak cist odgovarjam (baje)

Solze. Ne, da bi se jih branil, vendar vem, da vzbujajo socutje in to nekateri pridno izkoriscajo. Nazadnje sem jokal zaradi zalosti pri 18. Kasneje ne vec. Od srece jokam vedno, kadar me pobira od smeha, a prave solze srece sem nazadnje potocil pred cca 4. meseci, ko se mi je rodila hcerka.
Morm pa priznat in to lahko povem cist javno, da se mi tale Angelcek zdi zelo simpaticna osebica. Jo bo treba spoznat. Kaj, ko bi jo zvelk na kak piknik al pa na pircek Ko smo glih pri pricakovanjih... bom kr reku, da nekak pricakujem, da angelcek tega povabila ne bo odklonila. Se mogoce motim?

PS. Neki je blo govora o materializmu in sreci. Ce sebe pogledam, bi bil prou srecen, ce bi fasal kakih 100 mio SIT na Lotu in lahko garantiram, da se ne bi spremenu. Pa tud mocno si to zelim, a zelja se ne uresnici. U kermu zajcu pol grmi tic?