Angel
5

The Voice of an Angel
Kranj
[color=Blue][/color]Si mi postavil en kup vprašanj...ajsi! Ni panike. Kakšni moški so mi všeč? Te zanima? No prav, izdam ti skrivnost...nekaj vmes med Prešernom in moškim...Prešeren je bil umetnik, njih je blazno težko razumet v bistvu, pa še takrat, ko misliš, da ga spoznaš...bo izbral drugo vrsto dizajna...sem mela enga umetnika, če sodim po njem, mogoče je znal samo slikat dobr, vse ostalo pa...Pravi moški? Ja na to ti težko odgovorim, ker so merila obširna. Zaradi mene lahko tudi joka, nimam nič proti, so mi na moč všeč moške solze in prošnje, dokler se seveda ne sprevržejo v pretkano igro osvojitve...pa če so resnično izraz bolečine...Zakaj moški ne bi jokali? Najbolj spoštujem pri moškem svetu pa to, da imajo svojo glavo na mestu, da jih ne spreobrne lih vsaka kikla, ki gre zibajoče izzivajoče po cesti, da povedo odkrito in zares prav lepo po resnici...ne vse, se ve, večino pa le. Prav ne vem kake podrobnosti me tud ne zanimajo, potem že bazirajo na kakih strokovnih razlagah. Ja, pa štorov tud ne maram, takih, ki ne vedo v postelji kaj počet...pa iščejo pol bolj svoje roke kot pa moje...Vase zagledani lepotci me odbijajo, ker sem še vedno mneja, da je lepota skregana s pametjo...ne rečem, tud dam nekaj na dizajn, če že nisi lep po božji podobi, si pa lahko urejen...mam prav? Na zunaj in na znoter, ker se mi gabijo prazni oklepi brez vsebine. Ne maram ovijanja besed v celofan in najbolj sovraživim pretvarjanje in neko igro, ker v real lifu grem pol v gledališče. Sem še kaj pozabila. Najbrž. Najbolj mi je všeč duhovitost, poštenost, odkritost in mogoče tisto, kar najbolj zavidam vam moškim-MOČ, ne smo fizična, tudi duhovna včasih, ker ne zacvilite ob vsaki najmanjši tragediji. Ne smem pozabit...romantika mi je vešč, pa naj bo to v glasbi ali lepem sončnem zahodu, tisti moški, ki ne opazi lepot narave...ali pa umetnosti, če že hočeš, tud mene ne bo niti videl. Saj vem, nisem za na ta planet, pa kaj morem! To, da pa čustva žensk bazirajo na luni in njenih menah, pa vremenu in tr.računu...maš pa prav. Muhaste smo, pa kljub temu poželjive in očarljive...Mam prav? lp Angel
|