Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 8
(Read 24427 times)
Thot
4

Re: pricakovanja
Reply #45 - 02.08.2002 at 18:52:33

Dolphin, to kar drži, ljudje okoli tebe so projekcija tebe.
Pomisli-ko si slabe volje, ti gredo vsi na k****, ko si dobre volje, je svet lepši, kajne?
To je eno.
Potem je pa še poglavitni del:
Ti sam izbiraš ljudi ki te obkrožajo-to mislim sedaj v pribvat življenju in ne profesionalno.
In izbiraš take ki ti pašejo, mogoče samo trenutno, mogoče po dolgem premisleku, a vseeno so odraz tvojih misli.
Ljudje pa smo egoistična bitja, čeprav tukaj na tem forumu ne boš dobil potrditve, razen mogoče od parih, pa vseeno, o tem smo pa že pisal.
LP
T.
Back to top

IP Logged

DolpHiN
3

A wet kiss to you 2 :)

Slovenija, maribor
Reply #46 - 03.08.2002 at 00:18:48

ne zanikam čist možno da maš prav... samo dajmo drugi primer...

sem slabe volje in pridem v nasmejano družbo ...  možno je da bom z svojo slabo voljo vplival na kakšnega posameznika, ali pa tudi ne.... in se bodo zabavali naprej, jaz pa bom sam slabe volje... torej ni to ravno odraz mojega stanja...

sicer jaz tega niti ne bi mnaredil... da me ne boš narobe razumel... če bi bil tolk zbediran ne bi šel nekam težit ampak bi šel kr spat pomoje...
Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #47 - 05.08.2002 at 09:25:32

Delfin... hehe, ti gres spat, ko si ve bedu, jest v dobro klapo, da postanem dobre volje.

Kdaj se je to nazadnje zgodil? Pismo.. hehe, ze dolg, dolg, dolg nazaj...  Smiley
Back to top

IP Logged

DolpHiN
3

A wet kiss to you 2 :)

Slovenija, maribor
Reply #48 - 05.08.2002 at 11:11:19

hmmm finta je v tem, da je vprašanje če bi me dobra klapa spravila v dobro voljo...

potem raje ne tvegam in prespim  8)
Back to top

IP Logged

Thot
4

Reply #49 - 05.08.2002 at 11:24:15

Dolphin, ta družba ki bo vesela in ti boš v njo prišel, je že tvoja izbrana družba od nekoč prej, zato ne morš njo gledati. Verjetno, pa če gledaš z druge strabi, če boš slabe volje in ne boš hotel biti boljše voljem ne boš poiskal nove družbe ki je nasmejana.
In obratno, če boš dobre volje, ne boš rinil nekam, kjer je vse v k****, razen iz nagajivosti ali zlobe ali kot nekateri, ki mislijo, da bodo lahko kaj spremenili, v vasakem primeru se zopet vrti vse okoli tebe.
LP
T.
Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #50 - 05.08.2002 at 12:02:00

Delfin, ja sej, kokr si nastelan. Teb ocitno bolj pase samota. Jest pa se rajs prepustim toku drugih, da me spravijo v dobro voljo...

Ej Thot, a ga zvleceva na pir, ko bo v bedu, da mu pokazeva, kaksna hecna falota sva?  Grin
Back to top

IP Logged

Thot
4

Reply #51 - 05.08.2002 at 12:06:44

Ja John, nesamozavestno priznam, da se še ni zgodilo, da bi kdo v najini družbi ostal takšne volje kot je prišel.V obe smeri. Grin Wink
Back to top

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #52 - 05.08.2002 at 13:26:50

Thot!
Porka flek. Pa se res je. Se vsakega sva konvertirala v neki druzga. HEhe... ce ne gre drugace, pa odpreva svoji celni cakri in mu jih spustiva, pol nej se pa znajde. Hehe.... Smiley
Back to top

IP Logged

Zombie
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #53 - 05.08.2002 at 14:00:19

Mah, jest nikol nič ne pričakujem, ker sem potem vedno razočaran...in rajš vidim, da sem presenečen nad nekom!

Hja sam vidva sta pa res falota, kaj sta nardil iz mene ubogega sramežljivega in bogaboječega poba -> totalnga zajebanta in mašino za konzumiranje piva pa še kaj...
Eno pivo v Piramidi pa pridem ob 2h zjutraj domov, potem pa delat med same zajebane stranke...

Vidiš in v tem je point...cel let me zajebana babnca je** v glavo, za novo leto pa mi osebno pošlje buteljko...
Če bi tako stranko okarekteriziral kot psico in vedno pričakoval najslabše...bi bil vedno zelo zagrenjen v službi, tako te pa saj za novo leto spravjo v dobro voljo, al pa s kavico..., kurc zakaj imajo po firmah vedno samo kufe in nikoli hladilnika s Heinikenom naprimer?

Je pa res, da se moram kar prisilit, da ne pričakujem ničesar, ker me izkušnje učijo drugače...
Je pa zanimivo kolk dvoličnih dripcev je na tem sveti, en dan se ti smeje, drugi dan bi te pa zverem vrgel.
Kako naj kaj pričakujem od takih osebkov?

Mam že rajš take, da lahko zmeraj vsaj pivo pričakujem! Grin
Back to top

IP Logged

Amstel
YaBB Moderator
p

Reply #54 - 05.08.2002 at 14:25:01

Zombie wrote on 05.08.2002 at 14:00:19:
Mah, jest nikol nič ne pričakujem, ker sem potem vedno razočaran...in rajš vidim, da sem presenečen nad nekom!

No... skor nikol ne pričakuješ, a ne. Če ne ne bi bil razočaran.

Samo, realno se mi pa zdi, da pričakujemo. Pa čeprav se tega ne zavedamo. Ker pričakovanje pravzaprav odraža neke naše potrebe, želje. Brez teh pač nismo.
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

John_Doe
5

Ljubljana
Reply #55 - 05.08.2002 at 14:37:53

Amstel, my love!

Ce sem lohk mal nesramen je Zombie najbrz mislu o svojih pricakovanjih nekako tkole.

Recimo se midva spoznava in jest boljs, da ne pricakujem sexa, ker bi bil pol prevec razocaran, ker ga ne bi blo. Zdej, pa ce bo, pol bom pa tolk bolj prijetno presenecen...  Grin

A da po tvoji teoriji pol realno vseen pricakujem sex, ceprav se ga ne zavedam (pricakovanja namrec)? HEhehehe... pa ne mi zamert, sam mal te drazim.
Back to top

IP Logged

Zombie
1
*

I love YaBB 1G - SP1!

Reply #56 - 05.08.2002 at 14:57:29

Amstel wrote on 05.08.2002 at 14:25:01:
Samo, realno se mi pa zdi, da pričakujemo. Pa čeprav se tega ne zavedamo. Ker pričakovanje pravzaprav odraža neke naše potrebe, želje. Brez teh pač nismo.

Ma ja sej imaš prav, ampak poskušal zavestno zbit pričakovnja kar se da nizko...ne uspe, pa vedno...
Sej si dostikrat sam pri sebi rečem, no zdaj grem pa na obis k čarovnicam...

Ma John_Doe ne pričakujem samo sex-a. Sex ni vse, je pa zelo zelo velik.
In, ko grem k punci potem pa že mal pričakujem tud potešitev moje (in njene) potrebe, ker tam vem, da lahko pričakujem Wink
Sicer me pa ima moja tolk rada, da me vedno počaka vsaj ena mala zelena flaška...in če je vsaj to, potem pa že ne more bit tako zajeban dan!
Back to top

IP Logged

Amstel
YaBB Moderator
p

Reply #57 - 05.08.2002 at 15:16:47

John_Doe wrote on 05.08.2002 at 14:37:53:
Recimo se midva spoznava in jest boljs, da ne pricakujem sexa, ker bi bil pol prevec razocaran, ker ga ne bi blo. Zdej, pa ce bo, pol bom pa tolk bolj prijetno presenecen...  Grin
A da po tvoji teoriji pol realno vseen pricakujem sex, ceprav se ga ne zavedam (pricakovanja namrec)? HEhehehe... pa ne mi zamert, sam mal te drazim.

Grin ja, tako nekako... Če rabiš, pričakuješ.
Če pa greš k bejbiki samo zato, da dobiš kar pričakuješ, pa boš verjetno razočaran...  Wink
Back to top

Naj se zgodi, kar se mora.

IP Logged

Angel
5

The Voice of an Angel

Kranj
Reply #58 - 05.08.2002 at 18:00:53

[color=Blue][/color]No recimo...da se vmešam...Pa oprostita, da sem zmotila zanimiv dialog!
Pričakovanja so zame isto kot hrepenenje. Kaj pomeni hrepenenje brez utehe? Lahko uzihujem v nedogled, pa bo to samo trošenje moje energije...Uteha je pa izpolnjeno pričakovanje mojih želja. A ni fino, da gre človek k punci polen pričakovanj? Torej hrepeni po utehi...ta pa je sladka, včasih, ali pa grenka in na robu obupa. Pa sej ta štos je star kot svet...<Kar seješ, to žanješ...> Pa res? No, ne vem, ravno pri ženskah se dostikrat zakomplicira. Strasti in poželenja so tista, ki nas vodijo v skušnjave...pa ljubezen, se ve...in misel, da se željeno izpolni. Pričakovati NIČ je pa bolj bedno.
lp
Angel
Back to top

Angel*

IP Logged

Blisk1
3

I love YaBBaaa rasta-wo-man!

Lublana
Reply #59 - 06.08.2002 at 08:17:41

DEVI, tukaj bi te mal popravil,
ljudje se do tebe obnašajo tako kot si ti želiš, da se obnašajo!
Back to top

WHAT GOES AROUND COMES AROUND!
WWW WWW  
IP Logged

Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 8