qd
Guest
|
Zvončica,
Ko ti takole s prstkom pokažeš na nekoga po mojem vsi zatrepečejo. Me zanima, če se priklonijo tudi, pa pridejo zraven, da jim razložiš, da njihova nalepka ni primerna in jim gor zalimaš svojo.
Sicer moram rečt, da me je pošteno strah, da bi moral živet še z enim psiho - hsp - sramežljivčkom - preobčutljivčkom. Si predstavljam, da pridem domov, pa tisti pogled, tisti izraz na obrazu, meni pa se tudi na 1000 kilometrov daleč ne sanja kaj je narobe, pa nekako vem, da ni preveč pametno reči "Kaj je že spet?". Po mojem je edini možen zares stabilen par s hsp (če to obstaja) esp - hsp, torej nekdo sposoben zunajčutne zaznave (če to obstaja) in pa preobčutljivček, ki pestuje svojo preobčutljivost.
Ampak glej si ga, ko sem še enkrat bral tvoj post, sem ugotovil, da je mi je zanimiv del tisti del, ki morda manjka, oziroma ni bil izrečen do konca. Namreč glede na to, da kar precej prepričano trdiš, da to pa duhovnost ni, zgleda da poseduješ določeno vedenje, kaj pa prava duhovnost je.
Torej, če si debel, nesrečen, te mož tepe, otroci zajebavajo, nihče ne mara, potem misliš, potem si rečeš, jaz sem drugačen, jaz sem HSP, to je moj svet, tu naj se igra moja domišljija in moj duh. In se zato morda počutiš boljše. Prividi, iluzije, za razliko od ...
Zaradi česa se že počuti boljše univerzitetno izobražena vitka dama, ki je prepotovala en košček sveta, prebrala tričetrt če ne celo Studio Humanitatis, pa še par eminentnih mislecev kar v originalu, ki je mož ne tepe in otroci ne zaj...., kaj jo naredi srečno, če jo kaj naredi srečno?
Brez zamere,
qd, ki ni niti najmanj SP (in še manj DOO ali DD)
|