ma jst sm besedo "inkarnacija" uporabu v tem pomenu, ko se duša odloči "priti" na zemljo, zdej al s karmo al brez, nima veze
in zakon karme na nivoju duše ne velja, tako da se duša zaradi karme nikoli ne more utelesiti, utelesi se ker ima željo BITI, SPOZNAVATI SE skozi različne vidike.
duša se tako odloči kakšno izkušnjo bi rada doživela in hop, si izbere telo, starše, ker vnaprej ve kakšno osebnost in izkušnje bo v tem telesu imela/doživela..oz. si ustvari pogoje za doživet to izkušnjo
nekako kot lucidni sanjači ki si v sanjah ustvarijo svoj svet, si duša ustvari izkušnjo katero bo doživela
in na nivoju duše si ti lahko jaz in jaz sem lahko ti, je samo zavest ki preizkuša sebe v različnih vidikih
tista prijateljica je pač omenila da ima jasnovidno mamo in da se meddrugim tudi z mrtvimi pogovarja, ampak je nisem več spraševal ker se tej prijateljici zdi vse skupaj mal brezveze
in jaz bi pa rekel

- ko mal bolj napreduješ si sposoben komunicirati z katerokoli energijo, ki je okoli tebe, če ne z dušo, pa z energijo izkušenj ki jo je ta duša pustila v določenem življenju