Vidim tele debate o vodi...
Jest pa že od marca pijem "živo vodo" in mi ful pomaga tudi v zdravstvene namene, daje mi ful energije in jo res čutim, tudi drugi pravijo tako, ki jo pijejo.
Gre za prašek, ki ga dodaš vodi, da jo "oživi" in dobiš blazen antioksidant in še znižaš površinsko napetost vode, da je enaka celični in potem pride direkt v celice, ne samo do medceličnine. (tako vodo so odkrili v naravi v Himalaji, kjer pleme, ki jo pije, živi po sto let, in potem so nekako uspeli narediti dodatek, ki iz navadne vode naredi tako vodo kot jo imajo v Himalaji- v Himalaji voda nadrobi silicij v koloidni obliki ko teče po kamnini, prašek pa je tudi iz nanokoloidov silicijevega hidroksida)
Ravno danes je bilo v Vodnikovi domačiji predavanje, na katerem je med drugim en znanstvenik meril orp.potencial vode, ki so jo prinesli s sabo poslušalci. Vse vode iz pipe imajo orp.okoli 190, naravni sokovi so tudi še pozitivni, okoli 0 do 50..., šele svež sok pšeničnih bilk ali pire je negativen, od -200 do -400, FHES živa voda pa kar tja do - 700!! To pomeni, da ima toliko odvečnih H elektronov, ki jih lahko odda in s tem nevtralizira proste radikale. Potem smo dodajali navadni vodi iz pipe FHES in je bila takoj na minusu. Ali pa sadnemu soku. In ker je še napetost znižana, priletijo vitamini res v celice, kot je treba.
Po mojem je voda s tem dodatkom še najbolj zdrava.
Kar se pa tiče vode iz steklenic, je že kar nekaj analiz ugotovilo, da je Julijana najkvalitetnejša.
Sicer pa- saj se ne da samo zdravo pit in jest in živet.. Malo moramo biti pa tudi zastrupljeni, da lažje preživimo na tem svetu

Že ko takole sedimo pred računalnikom in se prijazno obsevamo in si kvarimo oči, ne preživljamo ravno zdravih trenutkov!