Uou, uou, uouuuu.... ustavte konje!
Se bom naslonil na post, ko govori, da se od leta 1995 dalje rojevajo samo se indigo otroci? Potemtakem je ustvarjena ena sablona in bojo vec ali manj vsi glih?
Eee... ne bo slo to tko...
Ce pogledate mal naokoli boste vidl, da je zelo malo naklucij in cudezev. Otroci se vecino stvari naucijo od starsev in okolice. Noben se se ni rodil tko hudicevo pameten, da bi vse znal iz prvega suba. Pa ne mi zdej primerjat genijev, ker vemo kam spadajo.

Zame je vsak otrok zrcalo vzgoje starsev in druzbe in ko gledam tole mladino, ki sedaj pridno raste sem malce v skrbeh. Mojo generacijo so poimenovali generacija X, ker naj bi bila razdvojena, iskala naj bi nove smernice v zivljenju, obsojala dejanja starejsih generacij in stremela k temu, da se iznici vse kar je negativnega. a nam je uspelo? Je ja.. my as! Poglejte, kaj pocne mladez. Saj mi tudi nismo bili nedolzni, a to kar pocnejo sedaj, gre preko vseh meja normalnega okusa.
In vi mi sedaj trdite, da se bo to spremenilo? Se bo res?
Bo ja... kam pa, a na bolje?
Dejte mal pogledat kam folk samo se stremi. Vec ali manj nas zanima samo denar in materjalne dobrine. Ne me zdej skurcat, da ste vi neki posebnega in da vas zanima samo duhovnost in vrednote clovestva ter da zanicujete materjaliste, ker ste tudi sami del njih. Vas prevec obsojam? Ste vsi po sluzbah ali pa studirate, da boste dobili boljse sluzbe? Cemu to pocnete, ce ne zgolj zaradi lazjega prezivetja - vec dinijev, lazji lajf.
Ma mal sem skrenu s teme.... ne mi zamert, ce sem vas par potisnil v kot. Moje razmislanje pac temelji na dejanjih in oprijemljivosti le teh. Ostalo? Sanje in se enkrat sanje - ce bio hotel bit grob, bi termu rekel bluzenje in odmikanje od relanega stanja.
Pa brez zemere, ok? 8)