majch
1

I love YaBB 1 Gold!
|
Tudi jaz sem imela velik problem urejanja energije, vendar se mi zdi, da sem sedaj ze na zeleni veji. Doma imam namrec izvrsten primerek energetske pijavke, svojo mamo. Njena strategija je taksna, da mi hoce s kritiziranjem in besedno agresijo porusiti vse moje vizije, ker pac ne pokrivajo njenih energetskih zahtev, in ker ne ve kaj je energija, se ne more sama z njo napolnit in se tako z dretjem poskusa spucat. Usmiljenja vredno. Sedaj ji v njenih najbolj kriticnih trenutkih posljem energijo - se nasmehnem, jo objamem in recem, da jo imam rada. Ce to ni mogoce in se naprej dere, svojo energijo zascitim - zvizualiziram si stekleno steno, zacnem pri sebi peti pesem, mantrati, moliti, karkoli kar mi zamoti um. Ce pa njeno negativno sugeriranje vseeno pride do mene, pac negativno obrnem v pozitivno. Hvala mami, veliko sem se naucila!
Drugace pa ni panike, ce nam pijavke spijejo energijo (dejansko je ne spijejo, ampak le skrcijo v nulo)... kadarkoli se lahko napolnim tako, da pocnem stvari, ki me inspirirajo (plezanje, branje pozitivnih misli, plesanje, poslusanje muske, sprehod po prelepi pokrajini, meditacija, ponavljanje afirmacije: imam obilo energije...). Nevarno v tej fazi je, ko se enkrat znas napolnit z energijo, te lahko mal odlepi od tal, odnese v drugo dimenzijo. Takrat se je potrebno prizemljit, se pravi poskrbet za pretok energije na zemlji. Pretok energije pa je naprimer pogovor, lubckanje, nastopanje, sex, pisanje, risanje, ustvarjanje... se pravi, da kakorkoli vzpostavis pristen stik z ljudmi.
|