Miro
Ex Member
|
Rudi,
očitno se nismo razumeli, mislimo pa enako. Ob primerni prizemljitvi lahko seveda po mili volji odhajaš 'gor' po informacije. Napisal si: 'Po zaslugi teh svetov precej dobro vem, kaj je smisel našega življenja, kaj je moja naloga v tem življenju in počnem predvsem "zemeljske" stvari, tiste, ki jih na "drugi strani" ne moreš'... in s tem se zelo strinjam. Res pa je, in na to sem opozarjal na tem forumu, da marsikdo od potovanju 'gor' hitro pozabi, da ima življenje tu dol svoj smisel. In mnogim predstavlja potovanje 'gor' pobeg pred stvarnostjo življenja na zemlji. In tu lahko pride do težav, ker nočejo nazaj dol.
Andres,
Reikija nisi 'posrkal' toliko, ker bi imel preveč energije. Napisal pa sem (vsaj tako sem mislil napisati, če pa sem se izrazil narobe, se opravičujem), da si velik energetski potencial - s tem sem mislil, da lahko marsikaj počneš z energijami. In takrat si rabil Reiki, zato si ga 'srkal'. S tem pa spet nisem mislil, da imaš premalo energije. Mislim, da je imaš čisto zadosti. Takrat si pač rabil Reiki, ker si se malo slabše počutil.
|