m
|
Takole bo boljse:
Q marjana kako pa ti doživljaš to svojo neprizemljenost? Q
Gape, tezko vprasanje, oziroma ni preprosto odgovorit.
Si bom malo z Barskom pomagala: "To je tudi čakra, ki nas drži v "prvi pozornosti", to je fizičnem svetu, ki ga opažamo. Ker ta svet za marsikoga ni najlepši, je mnogo ljudi, ki mu skušajo pobegniti. Ta čakra upravlja tudi z našim dojemanjem časa: če se vrti hitro, imamo časa vedno dovolj, če se vrti počasi, nam ga zmanjkuje in ne moremo dokončati naloge. ...korensko čakro, ki predstavlja NEZAVEDNO stanje zavesti. Če je kronska čakra stanje razsvetljenja in enosti, je korenska temu nasprotno stanje. Na tej stopnji se človek ne zaveda sebe, nima ideje o tem, odkod njegove težave, zakaj je tu in kam gre. Je zelo izgubljen in potopljen v materialni svet, ne da bi se zavedal še drugih. Ne zaveda se svoje Božanske narave in zaznava zelo malo stvari - je zelo ozek v svojih pogledih, saj ima ogromno vzorcev, ki mu preprečujejo videti svet tak kot je. ... Mnogo ljudi jo ima precej zaprto, in sicer zaradi nesprejemanja tega fizičnega nivoja, predvsem ekonomije, denarja, poslovnosti pa tudi vojn. ... Če ne veste, da imate težave s to čakro, potem to lahko zaznavate v vrtoglavicah"
Konkretno pri meni: omenila sem ze dokaj pogoste glavobole. Tudi vrtoglavice niso redkost. Zalo rada in zelo dosti spim (beg?). Sprejemanje vojn? Se povozena muca ali pticek ob cesti povzroci, da me spreleti srh in mi stopijo solze v oci...
Ampak gre na boljse, vidim, z denarjem in ekonomijo ze nimam vec problemov.
Bom tole se malo premislila in prespala...
Marjana
|