Osho - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - kaj več ne morem dodati, ker ga nisem poznala, niti nisem brala knjig o njem...
Jezus - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - bil, živel, naredil oz. izpolnil svojo nalogo (človek, ki je živel svoje Življenje na njemu edinstven način)...
piramide - mi ne predstavljajo smisla mojega Življenja - občudujem pa človečke, ki so jih zgradili in si jih želim enkrat dotakniti...
umetnost - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - verjetno sem imela in imam premalo stika z njo...
vojne - mi ne predstavljajo smisla mojega Življenja - to pa vsekakor ne!
muzika - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - mi zna polepšati kak trenutek, to pa ja!
rojstvo - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - neizpodbitno dejstvo...
družina - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - niti ne morem reči, da je temelj mojega Življenja...
sončni zahod - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - predstavlja pa mi še en izraz nepopisne lepote narave...
zvezde - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - rada jih sanjam, rada jih gledam,...
bolečina - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - mogoče sem se je pa prenajedla...

jeza - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - preveč negativno zame...
strah - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - dokler ga ne premagam, pač obstaja in je del mene...
ljubezen - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - rada ljubim...
smeh - mi ne predstavlja smisla mojega Življenja - vendar se rada smejim, tudi ali predvsem na svoj račun...
... - tega pa ne znam dešifrirati...
ne obstaja? - v zgoraj napisanem, ne...
ne bo obstajal?
ne, bo obstajal!... mogoče pa to ne velja zate...
- svoj smisel Življenja živim... žal pa ne poznam dovolj besed, da bi ga lahko razložila tebi...
Smisel življenja je živeti svobodno, uživati vsak trenutek popolnoma...kot da je trenutek celota in celota je trenutek in takrat je nekaj...takrat VEŠ da si del nečesa mnogo, mnogo večjega...del neskončnosti. energija, ki spreminja obliko iz trenutka v trenutek...
- jaz sem imela pa občutek, da sta (primer) Osho in Jezus živela dlje kot le trenutek...
- kaj si hotel povedati s tem? smisel ti je piramida, ki stoji že tisočletja, potem pa govoriš o uživanju v trenutku?
Sorry, Magla, ampak... Ali ti zanikaš svoje trditve sam ali pa te enostavno ne razumem...
Lahko razložiš, kaj točno si želel povedati?
Hvala za odgovor!
Suzana