MIKE
5

Sonce :)
Ljubljana
A. :
Ne, ne, narobe si me razumel ali pa jaz tebe, bom še jaz razčlenil. Sem prebral nekaj pink-ponkov nazaj da najdem smisel.
-------Evo---------- Posted by: MIKE Posted on: September 3rd, 2001 at 10:35:01am Smisel zivljenja je ziveti. -----tle ne vidim nič narobe------ Posted by: A. Posted on: September 6th, 2001 at 2:30:52pm Smisel Za avto je smisel vožnja, in če maš dober avto ti bo vožnja lepa in dobra,.......... -----tud tle ne vidim nič, vse OK
Posted by: MIKE Posted on: September 6th, 2001 at 3:29:27pm Da ne bom prepameten bom kar citiral Melota: "Ljudje nenehno iščejo smisel življenja, toda življenje nima nobenega smisla, ne more ga imeti, ker je smisel formula, smisel je nekaj, kar ima pomen za razum."
Pa še isti avtor o ljubezni:" Popolna ljubezen strah izžene. Kjer je ljubezen, tam ni zahtev, ni pričakovanj, ni odvisnosti."
Posted by: MIKE Posted on: September 6th, 2001 at 3:34:53pm Pa še tole:"Ali drevo lahko reče:”Senco bom dajal samo dobrim ljudem.” To je podoba prave ljubezni, težko jo uzremo in razumemo, kajti naša kultura pojmuje ljubezen popolnoma drugače, kot pravo nasprotje. Je poželenje, oblast in posedovalnost. Je manipulacija, strah in tesnoba. Na svetu sta samo dve stvari: Zlo-strah, dobro-ljubezen. Vse ostale stvari so povezane z njima." - by Melo
-----tuki zgoraj vse OK, sami citati Mela
Posted by: A. Posted on: September 7th, 2001 at 9:36:50am 1. a cestna podjetja delajo ceste samo za ljubeznjive?
2. a se mar ne učimo vedno ravno na teh ki nas ljubijo?
3. pa še tole mike, kaj boš delal ko boš vse ljubil?
4. nekaj boš ane? z ljubeznijo -----na ta vprašanja odgovarjam: 1. isto kot primer o drevesu in senci 2. mislim, da se učimo od vsega kar se zgodi, torej od vsega kar nas um dobi (slika, zvok, vonj, dogodek, pripoved nekoga drugega, bolezen...)
na 3 in 4 sem direktno odgovoril Posted by: MIKE Posted on: September 7th, 2001 at 1:44:02pm
ad 3. in 4. A. ko bom vse ljubil, bom pač vse ljubil? Takrat bo prav fino, ker me marsikaj ne bo več skrbelo? -----načeloma si to lahko zaenkrat samo predstavljam
Ampak, še vedno ne ljubim vsega,...!
----tudi to je se vedno res,
Posted by: A. Posted on: September 7th, 2001 at 3:46:33pm
Tale najin pogovor se mi ne dopade, zato ker je mal podoben tekmovalnosti, tega pa nočem
Ker vsak je najboljši na svojem področju in tega nam ni treba dokazovat s tem da greva gledat kdo je boljši na drugih področjih, ker se kmalu zgubljava…
To je tipična fora boja za to kdo je v splošnem boljši(vsaj jaz sem začutil najin ton tako)
Dajva raje nadgradit in razčlenit kej se da poiskat rezultat ne pa da se greva navajat druge stvari
Poglej mike: Če iščemo smisel življenja ga iščemo na večih področjih In v tem se tudi razlikujejo najini mnenji.
Dajva rečt takole: Če te zanima delanje avtov, je smiselno potem rezvijat ta del sebe, to pomeni da se je dobro usmerit v to da preučuješ avte in iskat kater dela avta te zanima, če pa pogledava sebe in rečeš ja smisel je ljubezen gre tako da s samim tem nima direktne zveze, je pa dobro da jo izražaš skozi delo, je avto lepši.
Pomembno je da znamo ljubiti in biti mirni kajti potem vse kar delamo delamo pravilno in nam gre in je smisel, drugače pa če ne gre smisla ni?
Vse je dobro imet ane najprej to kaj ljudi vleče in kako to storit in pa to kakšni je dobro da si da gre
Napisano z ljubeznijo za vse
----- no jest ne vidim nobene tekmovalnosti, tko da bi te prosil, da mi opišeš to glede na opisana sporočila (moja in tvoja)
|