Pozdrav vsem skupaj!
Velik ljudi komplicira, večina na tem svetu, ki imamo vsega preveč, nimamo pa bistva - ljubečih medsebojnih odnosov, nimamo te stvari v srcu, zato normalno, da smo tudi nezadovoljni in nam stalno nekaj manjka, prav tega. Kako pa priti do tega? Jasno Madanmohan, to je tudi povezava z vsem živim, ne le z eno osebo, začutiti in razumeti svet kot je, v enem življenju, in to zelo hitro. Tudi kar se tiče karme. Naravno želimo najti notranji mir in zadovoljstvo in zato tisti, ki je iskren venomer išče pravi smisel življenja. Se mi zdi, da je dobro iti mal pogledat in se učit med ljudi-narod, ki je zadovoljen, religiozen in imajo zelo malo ločitev, pa izjemno dobre odnose med vsemi družinskimi člani.
To sem doživel, zato vem. In za tem stoji marsikaj, cela bogata kltura. Na žalost smo v Sloveniji/zahodu ujeti v ozkoglednost. Tudi zato pravim, da je dobro se mal oddahnit in pogledat okoli, predvsem razvite kulture (ne v smislu zahodne civilizacije).
Nedvomno zadeva funkcionira. Če imaš za to odprte oči, si rešen stalnega spraševanja o smislu življenja, ker ga začneš vsak dan živeti. To pravim, še enkrat, sem izkusil, to ni le teorija, ki pa sem jo imel poprej kar preveč, moram reči. A miren in zadovoljen sem šele sedaj, končno.
Lepo se prav vsi imejte, tudi čez turobne zimske dni.

Jani