Devi
5 p

ravno prav
Dolenjska
Mogoce je problem nastal, ker nimas pravega odnosa do teh zivali in so se naselile blizu tebe ravno zato, da jih imas priloznost opazovat in da navezete kontakt. Saj vem, da se slisi utrgano, ampak meni se zdi, da te dolocene zivali "nadlegujejo" tolko casa, dokler jih ne sprejemas. Men so par let pajki lezli v posteljo, dokler sem se jih na smrt bala. Pol mi je pa nekdo povedal, da so pajki pametni, da so to nezne zivalce, ki so 1000 x manjse od mene in lih tak rade zivijo ko jaz, da se me bojijo bolj ko jaz njih in da niso pri meni v postli zato, da delajo zgago, ampak jih sama tja vlecem, ker jih nisem pripravljena spustit s svojo obsedenostjo. Pol sem se pa v duhu mal pogovorila z enim pajkom, zasmilil se mi je, zacutla sem med nama neko socutje, zacela sem ga spostovat in imet rada in od tistega trenutka imamo mir med sabo. Mogoce je s tvojimi osami isto. Vzemi si cas, pa jih malo opazuj. Meni se zdijo ose zlo zanimiva bitja. Cebelice so pa itak cukrcki med letalci. Ko jih bos spoznal bos ze vedel, kaj je treba naredit, da bo dobro. Ce si to mislil, kar se tice mnenja...
|