Jah, na prejšnji slikci se moj butast ksiht ni dobr vidu...
Pa še ena resna o biznisu:
Enkrat sem imel biznis res dobro napeljan, vedel sem, da lahko zaslužim veliko. In to absolutno pošteno, brez vsakega nategovanja pri cenah ipd. Pa sem začutil, da to ni dobro ne zame ne za Vesno, ki je skupaj z mano v firmi delala. Energetsko sva bila čisto na psu, to sem čutil, čeprav se takrat še nisem ukvarjal z ezoteričnimi znanji. In sva po daljšem posvetu zaprla in sva danes zelo zadovoljna s tem. Z biznisom (pravzaprav storitvami) se res še ukvarjava, amapak le toliko, da zasluživa za življenje.
Po drugi strani sem pa ugotovil, da folk vse preveč gleda skozi biznis in ni pripravljen ničesar dati, odstopiti. To je Vesna iskusila s svojo stranjo Petya
http://www.si21.com/petya/, od katere razen kovanja v zvezde s strani obiskovalcev ni imela ničesar.
Petya je bila pravzaprav ideja skromno živeti od prispevkov ljudi, ki potrebujejo pomoč, se z sporočilom strinjajo in jih je (vsaj po njihovih besedah) veliko. Nikakor pa ne terjati denarja od vsakogar, saj nekateri imajo veliko, drugi pa nič.
Ljudje pa še nimajo filinga za te stvari in rajši mastno ocolajo za tarot ali pa šloganje iz kofeta. Če pa komu res pomagaš in mu spremeniš življenje - Petyi se je to nekajkrat zares posrečilo - ti rečejo hvala. In dobiš sem in tja kašen mail, kako zdaj super živijo, pa novoletno čestitiko. In tako Petya danes pomaga samo še občasno, če se ji tako zdi, da je ne zjebejo s slabimi energijami.
In valjda je to tudi glavni razlog, da danes zaračunavajo skoraj vsi, ki se bavijo z alternativo, tudi tisti, ki nekaj znajo, ne samo bleferji. Mogoče ljudje potem tudi bolj verjamejo v to, brez tega pa, kot vemo, ne gre.
Skratka, po mojem mnenju ljudje boga ne iščejo ne na Zemlji ne v nebesih ne v sebi, ampak v svojih denarnicah. In tudi če jim pomagaš, počasi odidejo nazaj k svojemu bogu.
Gape, sprememba zavesti na tem področju bo eden glavnih problemov, na katere bo naletela tvoja ideja, naj se vse skupaj začne v Sloveniji. Slovenci bi (večinoma) še raj, če bi živeli v njem, prodali za pet jurjev.
Sicer pa, v tistem vicu se je še bog zjokal nad Slovencem.
A kofe? Saj se v sredo vidimo, a ne? Poleti z Andresom pa itak.