Ja cas je podivjal, s tem pa tudi lahko pogledas koliko informacij vec lahko v kratkem casu sprejmemo in koliko vec jih oddamo. O tem so nekateri govorili ze pred leti, a jih ni nihce resno jemal ali pa jih nismo tocno razumeli. Morali smo torej priti sami do danasnjega dne, ko smo v tem polozaju in ko dobesedno vidimo, cutimo, da vse drvi.
Mogoce si lahko postavimo vprasanje da je taksen tempo zivljenja popolnoma normalna stvar v celem kozmosu, le na zemlji smo imeli neke vrste "slow motion life". Mogoce pa so imeli doloceno vrsto dus za zabite in so jih poslali na Zemljo kjer se je vse odvijalo bolj pocasi, da so se zaradi zabitosti lahko manj a bolj globoko naucili. Ta dolocen del kozmosa se naj bi med drugim imenoval Zemlja, ki pa je tudi podivjala.
Leto 2012?? Ves nekoc sem delal intervju z zelo zanimivo zensko. V tistih casih 1994 se mi zdi, oh kako cas hitro bezi

mi je uspelo za intervju dobiti zensko, za katero so se potegovale celo vecje svetovne revije. Jaz sem clanek napisal za Auro, sele kasneje pa sem izvedel, da sem imel grozno sreco, da je bila sploh pripravljena govoriti z menoj, saj je dala zelo zelo malo intervjujev na to temo. Razlog. V tistem casu se je to slisalo kot nekaj totalno odstekanega, vendar pa sedaj z vsakim dnem dobiva vecjo veljavo v pristnost.
http://www.nenavadno.com/ufomeet.html Med drugim mi je omenila, da bodo velike spremembe okrog leta 2012, 13, 14 V redu, to sem ze bral, saj so leto 2013 kot taksno napovedali celo starodavni Indijanci.
Ta zenska detaljno ne pove nic, vedno znova pa poudarja. Brez panike, imamo vec prijateljev kot sovraznikov.
Andres