Cilj je za vsakega drug, zato ni nujno da mamo za ostale prav, ko govorimo o naših...
metulj mogoče začenjava nekje na sredi, kar z ciljem tišino, saj veva mogoče je najprej vzrok!
Morda prehitevaš sebe, dol na mnenje si spisu stvari ki letijo preveč hitr, vidim da si poletu, saj je let dolg, zato ti pravim počas, če se učimo letat in nas je strah pol male stvari najprej...
da nam ne odletiš...
sam sem pristal na tleh au au au...
najprej se leti mal, pol pa skoz višje...
strah gre stran z izkušnjami te se oblikujejo v pravila in če delaš po njih strah odpade, mi mamo opensorce, kjer je pravilo da nihče ne ve vse in da upoštevamo mnenja ostalih in na koncu skupaj sestavimo smisel.
tud strah pred tem da te majo radi gre stran s tem da določiš kdo si in veš kaj naj bi sploh mel radi!
jasno povej tole sem in tole mejte radi! pa sej punce prav znate povedat kaj ste in kaj naj občudujemo...
sicer pa sta lepa spisala s tamalko najprej se nakopičijo stvari ki, te naredijo nesrečnega in pol se moraš spodbudit če vidiš stvari prej oz dobiš šok, ker je preveč stvari in sploh ne vidiš in te lahko le to premakne.
opazovanje je glavno a analiza stanja je njegov namen, namen analize je regulacija in namen regulacije je željena vrednost, mir je vmes, ko ni motenj!
volja je drogi polj prepuščanja in cilj je enost ne tišina. lahko pa tud ne ane?

upam, da boš še kaj dodal, ker nisem pomislil na opazovanje in bomo na koncu napisali kaj koristnega o spremembi, kar je cilj tega sestavka, torej razumet spremembe in met razdelano, kaj to je da potem lahko spreminjamo vse in sebe, torej da mamo vsi enako mnenje. To je resnico in dejstva o spremembi!
najbolj pomembno pa je da vse preberemo dvakrat in odgovorimo čez 2 ure...