Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 ... 3 4 5 6 
(Read 55619 times)
veronika
5
*****
Offline

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno
Posts: 1502

Gender: female
Re: regresija
Reply #60 - 30.10.2002 at 08:44:00
 
miška, jaz sem bila ista.  Iskala sem odgovore v prejšnjih življenjih. Moram priznati, da en delček sem našla, vendar me ta ni zadovoljil, zato bi ti le rada zaželela srečo, da boš našla to kar iščeš.   Wink Kiss
Back to top
 

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
 
IP Logged
 
LittleStar
Ex Member
Re: regresija
Reply #61 - 30.10.2002 at 09:10:12
 
BRUS-LI wrote on 29.10.2002 at 18:33:49:
pegaz ..... pegaz .....pegaz.........

sploh ne vem kaj bi odgovoru

čist brez besed....sej štekam da  tle pišemo sorodne duše o enih stvareh k nas zanimajo ......pa JST-u se zdim na momente podoben ...pa TITUDU...........ampak tole k si pa o sanjah napisala me je pa mal žvajzlno ..........dej napiš........kaj si mislna to o regresiji v sanjah ker se mi zdi da ostali ne vedo da se to tut da......ker sem jest že doug nazaj na forumu neki flancou okrog tega...........u bistvu no da skrajšam............gre za isto zgodbo.......to kar poveš ti se je zgodil tut men......samo štale s smrtjo staršev nisem meu........

oglasi se

plp

brus-li


Men je tud malo zadela tale Pegaz, ampak tisto o ženskem samospočetju otroka, kot je napisala, me je malo zmotlo, menda pisano v nekem drugem threadu. No, ampak danes nisem spala več od 4h in se mi je tud glede tega posvetilo, kako in kaj.

Pa da navežem:

sem potem danes zjutraj po radiu ujela neko 'svaštazgodbo', ko je ena Afričanka 47 ali 48 let nosila kamneni al kamniti fetus v sebi, ker je leta 54 imela izvenmaternično nosečnost, pa ni vedela.


Back to top
 
 
IP Logged
 
Miska
5
*****
Offline


Posts: 1599

Re: regresija
Reply #62 - 30.10.2002 at 09:54:42
 
veronika wrote on 30.10.2002 at 08:44:00:
miška, jaz sem bila ista.  Iskala sem odgovore v prejšnjih življenjih. Moram priznati, da en delček sem našla, vendar me ta ni zadovoljil, zato bi ti le rada zaželela srečo, da boš našla to kar iščeš.   Wink Kiss

Veronika – hvala. Kakor sem že napisala, je to zame področje, katerega se do sedaj nisem dotaknila. In niti nisem prepričana, ali se ga sploh želim dotakniti. Sem kar precej realen človek, ki živi tukaj in zdaj. In prejšnja življenja? Hmm, do pred nekaj časa te razlage niti nisem želela sprejeti...

Sem se pa pogovarjala kar z nekaj ljudmi in poslušala njihova mnenja. So različna. Tako, kot je različno tudi mnenje o prejšnjih življenjih nasploh – ali so bila ali niso bila in o tem, kaj se v regresiji lahko zgodi.

Če vzameš regresijo kot resno zadevo (kar tudi je) in če to storiš pri „tapravem“ človeku, se lahko zgodi marsikaj. Ali pa nič, seveda. Odvisno od tebe samega, od tega, kaj pri tem dejanju želiš in iz kakšnega nagiba se odločiš za takšno dejanje. In če pomislim, da z regresijo lahko sprožim plaz še česa drugega, kar se skriva v moji podzavesti... Hmm – si tega res želim? In – ali je firbec dovolj, da se odločim za to dejanje? Bi moral biti drug občutek tisti, ki bi vplival na mojo odločitev?

Iti v regresijo ali ne bo zame predvsem osebna notranja odločitev, sprejeta na podlagi občutka, ali si tega res želim. Zato bom verjetno pustila še nekaj časa to zoreti v meni. Se opazovala in se poslušala, kaj se dogaja v meni in kakšni so občutki. Poskusila začutiti, kaj mi poskuša povedati duša in kam me poskuša usmeriti um. In slediti duši, seveda...

Ufff...

m.
Back to top
 
 
IP Logged
 
BRUS-LI
5
*****
Offline

sanje so več kot sanje...

Posts: 665

Gender: male
Re: regresija
Reply #63 - 30.10.2002 at 17:55:22
 
ni kej ...... pameten nasvet dvocevka ........člouk nkol ne ve kaj je zakaj in kako ....zato nastavlja vprašanja.........in nekak se ne oglasi sam trese se zarad potresov ............ treba je bit pr izjavah previden..........brus-li se pa misli enkrat zdej enkrat pojavt pr gapetu da odrineta skupi v pržanj ......rad bi vas vidu skupi enkrat.......meu sem pa celo sranje zdej ta dva mesca.......hvala LS.........cenim vsak suport.

lp

brus-li
Back to top
 

Kar 1 neumen dobro naredi, 100 pametnih zlepa ne popravi...
BRUS-LI  
IP Logged
 
Pegasos
4
****
Offline

Human beings are creatures
of awareness
Posts: 429
Earth
Gender: female
Re: regresija
Reply #64 - 01.11.2002 at 09:22:22
 
Če vas zanima, kaj ste bli v past life! Grin


        http://enrg.nu/PastLife/ <http://enrg.nu/PastLife/>;
Back to top
 

What we need to do to allow magic to get hold of us is to banish doubts from our minds. Once doubts are banished, anything is possible.&&&&The Wheel of Time
 
IP Logged
 
Jst
Guest
Re: regresija
Reply #65 - 04.11.2002 at 22:21:33
 
Hi,

Jest se tudi navezujem mnenja, da regresija nekako ni potrebna. Namrec, zivljenje, ki ga zivimo sedaj, je skupek oz. rezultat vseh zivljenj, ki smo jih do sedaj ziveli.
Kot je npr. nase dojemanje Fizicnega plana in nase osebnosti vpete vanj skupek vseh notranjih planov, ki sestavljajo nase bitje.

Sigurno je regresija lahko v duhovnem smislu inspiracija, ce z njo npr. ugotovimo, da smo bili v nekem od prejsnjih zivljenj ze npr. nekaksni veliki mojster itd., itd. pa se da z regresijo ta pozabljenja znanja potegniti zopet v zavest in s tem morda pospesiti nas duhovni proces, pa razresiti kaksno travmo itd., itd.

Ampak, tukaj se skriva tudi past. Morda, pa smo v prejsnjem zivljenju doziveli hudo travmo, ki je sedaj potlacena globoko v nasi podzavesti z namenom, da dozorimo in se sele nato zopet soocimo z njo. Namrec, popolnoma nobena stvar nam ni prihranjena in noben dolg pozabljen.
Pa sedaj z regresijo to travmo zopet ozavestimo. Rezultat za nase dusevno zdravje je lahko vsekakor  zelo neprijeten v smislu dusevnega ravnovesja v tistem najbolj psiholosko/psihiatricnem smislu.

Namrec, sedajnost se vedno navezuje na preteklost. Prihodnost pa se vedno navezuje na sedanjost. Torej, ce zelis spremeniti svojo prihodnost, predvsem spremeni sedanjost. Preteklosti itak ne mores, pa iz tega stalisca preteklost ni prav zelo pomembna. Vsaj v nasih navadnih zivljenjih ne.
To je vsekakor ena vecjih skrivnosti usode, oz. povedano bolj po domace (zal) karme. Je pa v tem smislu premagovanja usode/karme zagotova pomembna sposobnost prevzemanja odgovornosti za lastna dejanja, kar je danes po moje precejsnja redkost.

Je bil pa moj zelo miren in pocasen sodelavec na regresiji. Ugotovil je, da je bil v prejsnjem zivljenju menih in da je zato sedaj tako na easy. Ugotovil je tudi, da ima zaradi tega zelo veliko energije, ki bi jo enostavno moral "izdivjati". Zanimivo je tudi, da se prav tako zanima za duhovnost, vendar bolj za tisto popularno.
Sicer pa bi mu za tist denar, ki ga je pustil terapevtki jest dal sigurno precej boljsi nasvet. Da je bil menih pa je itak vsakemu jasno, ko ga dozivi.
Je sam priznal, da neke duhovne vrednosti iz terapije ni ravno potegnil. Zakaj ne, pa ne vem, ker te debate nisva nikoli vec razvijala naprej.


Lp
Jst

Back to top
 
 
IP Logged
 
Miska
5
*****
Offline


Posts: 1599

Re: regresija
Reply #66 - 05.11.2002 at 07:40:15
 
Tukajle je tekst, ki mi ga je poslala Ljudmila Stele, kako se pripraviti na regresijo… In kakšne so še druge možnosti…

No comments, še posebno ne na zadnji del teksta…

m.

***

NAVODILO ZA PRIPRAVO NA ČIŠČENJE PODZAVESTI ALI POTOVANJA V PREJŠNJA ŽIVLJENJA

Čiščenje podzavesti je resno in pomembno dejanje za razumevanje sedanjega življenja in raztapljanje energetskih blokad, zaradi katerih imate zdravstvene in vedenjske težave v tem življenju, zato prosim udeležence, da se primerno pripravijo.

Kandidatu za čiščenje podzavesti priporočam, naj izpolni naslednje:

1. Najprej je potrebna trdna odločitev, da si upate pogledati v podzavest brez strahu in brez pričakovanj. S trenutkom, ko se odločite pogledati v svojo podzavest, se prijavite, kajti od takrat dalje se že začne energetski proces priprave.

2. Pri postopku, ki ga izvajam, gre istočasno tudi za energetsko in fizično zdravljenje blokad, zdravljenje energetskih vtisov, ki so nastala v tem sli prejšnjih življenjih zaradi negativnih energetskih vtisov in onemogočajo normalen pretok energije.

3. Postopek vedno izvajam samo enemu udeležencu naenkrat, zato prisotnost tretje osebe ni zaželjena, ker je energija in vsaka misel tretje osebe lahko moteča.

4. Priporočam enodnevni ali tridnevni post, toda za to se odločite po občutku. Ne pretiravajte, razen če nimate za seboj že določene prakse in vam to ne povzroča posebnih težav. Sicer pa živite povsem normalno in ne prakticirajte posta.

5. Pri duhovni pripravi je potrebno zaupanje in predanost, tako, kot ga ima zarodek v materinem telesu. Bodite pripravljeni, da odprete svojo dušo, ne glede na to, kakšno trenutno mnenje imate o sebi.

Po čiščenju podzavesti ne ostane nobena travma, nasprotno, karkoli je bolečega, očistite že med samo terapijo, tako, da je ta postopek istočasno tudi energetsko zdravljenje. Zato se počutite lažje, bolj svobodne in srečnejše.

6. Sam obisk in terapija lahko traja tudi do tri ure, zato si vzemite čas in ne dogovarjajte sestankov po terapiji tudi zaradi tega, ker boste zaposleni z razmišljanjem o tem, kar ste doživeli.

7. Odsvetujem razlaganje o vaši izkušnji znancem in prijateljem neposredno pred ali po terapiji in tudi kasneje. Gre za vaše intimno individualno doživetje, ki ni primerljivo z nobeno izkušnjo ostalih ljudi. Drugi ljudje to težko razumejo, zlasti, ker je med ljudmi zaradi neznanja ali premalo izkušenj veliko neustreznih informacij. Svetujem, da se v mislih ukvarjate s samimi občutki dogajanj in primerjate s sedanjim življenjem, zato pa potrebujete čas in mir.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Miska
5
*****
Offline


Posts: 1599

Re: regresija
Reply #67 - 05.11.2002 at 07:40:49
 
8. Gre za nenevaren postopek polhipnotičnega čiščenja podzavesti, postopek se izvaja v ležečem položaju, zato naj bo vaša obleka ohlapna in nemoteča, ne uporabljajte parfuma ali česa dišečega, ker je moteče. Bodite stuširani, imejte oprane lase in oprano obleko, odstranite nakit in obeske, da čimbolj izključimo druge energetske vplive.

Vsega, kar vidite in občutite s svojim notranjim zaznavanjem se po končani terapiji spomnite in lahko tudi nenehno primerjate z dogajanji v vsakdanjem življenju.

9. Vsekakor vam svetujem, da pogumno pogledate v svojo podzavest in očistite nepotrebne energetske zastoje, ki zaznamujejo vaše sedanje življenje.

septembrska revija Aura, št. 132/2000 si preberite moj članek »Sprehod po preteklih življenjih«
februarska revija Aura, št. 137/2001, »Sporočilo iz podzavesti«
marčevska revija Aura, št. 138/2001, »Zdravljenje z regresijo«
majska revija Aura, št. 140/2001, »Premik v času«
novembrska revija Aura, št. 146/2001, »Čiščenje podzavesti«
decembrska revija Aura, št. 147/2001, »Uporna duša s Plutona«
januarska revija Aura, št. 148/2001, »Duša si zapomni vse«

Glede čiščenja podzavesti so sledeče možnosti:
- večkratne terapije, pri zdravljenju določenih bolezni, ki niso drugega kot energetski zastoji – energija ne teče. Ob tem se čistijo tudi čustvena stanja, ki pripeljejo do energetskih zastojev (strah, navezanost, jeza, sovraštvo ali druge poškodbe duše, ki nastanejo z vtisi, napravljenimi v sedanjem ali prejšnjih življenjih).
- mnogokrat je potrebno večkratno čiščenje podzavesti, s katero se postopoma čisti negativna energija podzavesti, ki stalno vibrira v sedanje življenje, zaradi česar ima posameznik v življenju določene neprijetnosti in nerazumne reakcije, zaradi katerih ima težave, tako fizičen kot psihičen.
Cena ene terapije cca 3 ure je 15.000 SIT

NAVODILO ZA PREDHODNO PRAKTICIRANJE SPROSTITVE

Imamo več nivojev zavesti. Z zavestjo, ki jo uporabljamo v vsakodnevnem življenju in delu, ne moremo v podzavest. Telo in dnevno – živo zavest moramo izključiti, da bi lahko prišli v stanje podzavesti. Pri nekaterih je potreben daljši postopek umirjanja in sproščanja. Pogled v podzavest je v resnici veliko darilo, da si lahko pogledamo, zakaj je naše življenje takšno, kot je in brez prakse to ne uspe nikomur.

predlagam sledečo prakso: zvečer ali zjutraj, ko ležite v postelji ali sede, prakticirajte popolno umiritev. Predstavljajte si, kot da ste umrli in da nimate več telesa. (Preselite se v izkušnje duše, zato je občutenje telesa moteče). Glavo izpraznite vseh misli. Povsem predani ste in naj nekaj drugega deluje namesto vašega razuma. Ste v stanju popolne umiritve, pri življenju vas drži samo dihanje. Preprosto sledite dihanju. Vdih, izdih,… Prakticirajte ta občutek kolikokrat je le mogoče. Tako se boste pripravljali na pot v podzavest in istočasno dojeli, kako je brez prakse težko izključiti dejavno zavest. Tudi, če vam to doma ne uspeva, še ne pomeni, da vam ne bo uspelo pri meni, kjer je napravljeno posebno energetsko polje, kjer se začne umirjanje in zdravljenje. Takšno izključitev prakticiramo pri meditaciji, da izločamo nepotrebne misli, ki si jih dnevno nabiramo in nosimo s seboj kot velik tovor nepotrebne prtljage.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Miska
5
*****
Offline


Posts: 1599

Re: regresija
Reply #68 - 05.11.2002 at 07:41:13
 
Na razpolago so še sledeče možnosti:

1. Dvakrat letno, v mesecu maju in septembru, ob morju, prirejam vikend in enotedenski tečaj meditacije joge, učenje dviga zavesti in povezave z notranjim vodnikom. Povezani so z različnimi dihalnimi in glasovnimi vajami za preboj energetskih zastojev.

2. Občasno prirejam vikend seminarje učenja in čišče

3. Naročite lahko kvarčno zvezdico, to je brušena kamena strela, ki v svoji obliki skriva 12 piramid in ima neverjetno moč, njena energija znaša od 300.000 – 1.200.000 enot po Bovisu. Zvezdica vpija na konceh zemeljsko energijo, v centru pa kozmično, obe energiji pa harmonizira in prenaša na naše telo. Tako naše celice od nje zlahka sprejmejo 7300 enot po Bovisu, kar jih vzpodbuja v idealno i9skanje vibracije.

Ko zvezdico položimo na vrh glave, deluje kot laserski žarek in v nekaj minutah uredi vibracijsko stanje naših čaker na delovanje vseh žlez, zato so naše celice same sposobne odpraviti težave v telesu.

Zvezdica je izjemno učinkovita pri odpravljanju bolezni in pri realizaciji naših idej in projektov. Cena je odvisna od velikosti in čistosti od 4500 – 5500 SIT. Izvor: Brazilija.

4. Na razpolago je kvarčno nihalo, izvor Brazilija, cena: 2.100 – 2.500 SIT

5. Na razpolago je kaseta za umiritev, meditacijo in zdravljenje, govor in glasba, cena: 2.000 SIT + poštnina

6. Na voljo so bioenergetski powerfoot vložki za obutev, ki človeku nenehno omogoča stik z naravnim energetskim poljem. Glede na to, da so v naravi vse energije uravnotežene, se že v kratkem času človekovo naravno energetsko polje sinhronizira z naravnim. Preko refleksnih točk pozitivno vpliva na delovanje notranjih organov in boljo prebavo, uravnava krvni tlak. Zmanjšuje in odpravlja bolečine v gležnjih, kolenih, kolkih, križu, hrbtenici in vratu. Zmanjšuje glavobole, blaži posledice stresov. Na voljo so vse številke od 35 – 46, cena enega para je samo 3.000 SIT + poštnina.

Naslov: Ljudmila C. Stele, Celovška 143, 1000 Ljubljana
tel: 01 515 42 50, mobitel: 031 583 995
firma: Mandala, Stele & Co. d.n.o., p.p. 4847, 1210 Ljubljana Šentvid


Back to top
 
 
IP Logged
 
Valentinaa
5
*****
Offline

V iskanju svojega ORIGINALA.

Posts: 1101

Gender: female
Re: regresija
Reply #69 - 05.11.2002 at 11:27:27
 

Jaz bi rekla, iz tega kar je do sedaj tukaj napisanega, da regresija ni potrebna, lahko je pa koristna. Predvsem za čiščenje energetskih blokad, ker ko ozavestiš neko travmo iz prejšnjih življenj, se odblokiraš. Regresija je torej kot en pripomoček, da to dosežeš, podobno kot mnoge druge tehnike. Itak, če regresija ne bila poslana v pomoč ljudem, je itak ne bi poznali, zato ne more biti ne vem kakšen baubau. Ne more biti trik nekoga, ki je tako prelisičil vesoljno inteligenco. Jaz si predstavljam nekako tako, da ona ti ne more spremeniti karme, pomaga ti pa odpraviti blokade, da si potem s svojimi dejanji uravnotežiš karmo.

Moje mnenje.Back to top
 

Bog ni maščevalen in ne kaznuje.
 
IP Logged
 
tejka
2
**
Offline

Danes je najlepši dan.

Posts: 88
Novo mesto
Re: regresija
Reply #70 - 12.11.2002 at 08:52:55
 
jaz se strinjam t Valentino. Sem bila že trikrat pri Ljudmili in ji popolnoma zaupam.
Če greš v regresijo sam o zaradi firbca, je to brez veze. Imeti moraš namen.
Back to top
 
 
IP Logged
 
BRUS-LI
5
*****
Offline

sanje so več kot sanje...

Posts: 665

Gender: male
Re: regresija
Reply #71 - 12.11.2002 at 13:10:41
 
brrrrrrr................kako silna reklama.......miška???????

ni čudno da jo je JST tko jadrno popihal......ja........tkole se pa še brus-li ne upa reklamirat.....ampak prisežem da ne zarad strahu......Smiley))))))))

plp

brus-li
Back to top
 

Kar 1 neumen dobro naredi, 100 pametnih zlepa ne popravi...
BRUS-LI  
IP Logged
 
veronika
5
*****
Offline

angeli letijo zato, ker
se ne jemlejo resno
Posts: 1502

Gender: female
Re: regresija
Reply #72 - 12.11.2002 at 13:15:07
 
vsakemu svoje. Jaz grem v regresijo samo še, če me bi kdo dobesedno hipnotiziral. Ampak, nekdo ki to obvlada.

Saj, če prej ne, pa ko bom umrla, bom vedela vse majhne skrivnosti prejšnjih življenj.
Back to top
 

Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
 
IP Logged
 
BRUS-LI
5
*****
Offline

sanje so več kot sanje...

Posts: 665

Gender: male
Re: regresija
Reply #73 - 13.11.2002 at 20:36:10
 
kul......
Back to top
 

Kar 1 neumen dobro naredi, 100 pametnih zlepa ne popravi...
BRUS-LI  
IP Logged
 
Optimus T. Prime
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 836

Re: regresija
Reply #74 - 03.09.2011 at 12:17:49
 
Pozdravjeni

Pozn akdo kako osebo ki se ukvarja z regresijo.

Mislim da zna toel izpeljat in da ne bo problemov, ker ne bi rad končal v polju, če me razuemte.

lp.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 ... 3 4 5 6