titud
5 p

Zaznavanje mističnega je vir vsake prave znanosti.
Markomur
Zdej, k sem se ravno zagrel, semi zdi, da sem pogrutov, v čem je point vajinega koflikta z mirotom okrog dajanja reikija. Ne me preveč na stroko držat, ker o reikiju kot stroki sem čist neposvečen karkoli izjavljat, ampak pr vama itak gre za pristop do te stroke in ne za vsebino samo.
Po moje, kolikor mirota iz postov poznam, je dost sugestiven človek. Je prepričljiv s svojo neposrednostjo pa prepričanjem v svoj prav, ki ga magari preko reikija prenese na drugega, ki prav tak pristop oz. močno zunanjo sugestijo zarad svoje energetske izčrpanosti pa ponavad tud ene splošne živlejnjske nesigurnosti rab. Tle pol miro dejansko ne sme cincat okrog tega al računat al ne pa kolk, ker cena je del sugestivnega energetskega paketa, ki bi s tovrsnim cincanjem čist razvodenel.
Zdej, maxix, men se zdi,da je tvoj problem čist podoben mojmu, zato se si se tud obme obdregnu. Ti maš do reikija bolj 'intelektaulen odnos', je le del enega tvojega širšega mentalnega ukvarjanja z duhovnostjo. Ti po moje v bistvu 'izkoriščaš' reiki za eno izkustveno potrditev, da ma duhovnost res eno konkretno moč v seb, drgač ji ne bi zaupal. Ti moraš šele sebe do konca pa brez rezverve/intelektualnega dvoma prepričat, zato se moraš kar naprej prek reikija (za vsako ceno, tud zastonj) izkustveno dokazovat. Od tle tud krize pa pavze nihanje v ceni ('damping') pa kar je še tega.
Kot pravim, jest se na reiki ne spoznam, ne vem, kolk je tle dajanja energije z dotikom al pa na daljavo dejasnsko zraven, ampak dajalec mora imet po moje okrog lastne sugestivnsoti stvari čiste pa pošlihtane, če ne sam trpi, pacineta pa po moje bega. Če sebe v tvojo vlogo postavm, jest ne bi upal nobenih iluzij nikomur okrog prenosa energije zbujat, če sam nism ne samo na izkustvenem, ampak predvsem na mentalnem nivoju o tem čim bolj pošlihtan. Magari tako, da se na ta nivo sploh ne oziram, če bi mi tako seveda znesl. Men sigurn ne, pa dvomm tud, da bi blo teb, pače se še tako trudiš mental z izkstvom poistit.
Jest upam, da mi ne boš zameru, maxix, da prek tebe ene lastne dileme razrešujem. Si se pač mal nehvaležno nastavu, ampak se ti ne bom opravičeval, ker po moje si to pač rabu.
|