Sej, ce bi ble misli, bi tko povedal... Ampak misli so bolj kot veliki krogi, k se rolajo v sanjah, povdarek je bolj morda na krogi kot na veliki, in sicer so spletene iz niti oz. kosckov zavesti... Ali se bolje, onih pol-besed, ki sem jih sestavljal...

Sanje pa so celotna slika in lahko bi rekel, da imajo eno dimenzijo vec, ceprav to sploh ni res, ker je nesmiselno govoriti o tem...
Videnje misli je bolj moj nacin videnja, in lahko bi kdo drug videl cisto drugace, pa bi videl isto, ker videnje je vedno osebna stvar...
Meni so misli zanimive, ker sem bolj mentalec po dusi, nekaterim pa to sploh ne bi dosti pomenilo, ker bi gledali v druge svetove...
Q:
Kako te vidijo drugi, pa sploh ni tvoja stvar...
R:
kolkr jest vidim stvari je kr mal moja stvar - kr velik, ker če me vsi drugi vidijo kot bebca, na koncu postanem bebec, pa četudi se sam sebi zdim lep in pameten in oh in sploh razsvetljen.
R2: Ja, vpliv misli in tega je velik, ker misel je energija, zato Carlos Castaneda priporoca brisanje osebne zgodovine (glej knjigo Potovanje v Ixtlan in tudi Zgodbe o moči)... Ce nimas osebne zgodovine, drugi ne ve kaj si in te ne more dolociti... Seveda pa tudi ti ne mores imeti sebe za nekaj, ker si itak vse... Reci da si lep in pameten ali pa bebec je isto - velicastnost samega sebe oziroma duha zmanjsas na en majhen pojem... Reci, da je nekdo to in to pa je se slabse, saj si hkrati ustvarjas tudi karmo...
Sicer pa so stvari bistveno bolje opisane v teh knjigah...