veronika
5

angeli letijo zato, ker se ne jemlejo resno
Ma, ko moram še nekaj napisat. Dva tedna že iščem knigico od Hčerke iz knjižnice. Pa sem brata od fanta vprašala, če jo je že najedel, pa je rekel da ne, da so jo ukradli. Jaz pa da so jo palčki. Pa hčerko vprašam, če je že videla palčka, pa je rekla da je da je zanjim laufala, ker ji je knjigico ukradel. Kam pa je šel? V hosto. Pol je pa še rekla, da sta z mucitam za njim laufala, ker je muciti posodico ukradel. Ko sem jo vprašala, kakšen je bil, je rekla da majhen in kaj je imel oblečen, da nič, da se je pozabil oblečti. Zato me zanima, Andres, ti ki imaš več izkušenj z palčki oz. škrati (enkrat je hčerka rekla da je bil škrat), ali so oblečeni ali ne?
To me je vse spomnilo na čas ko sem bila jaz majhna. Imela sem knjigico mravljinček Ferdinand, tudi iz knjižnice in je izgineila, čeprav jo nismo nosili iz hiše. Nikoli jo nismo našli, tudi ko smo se selili. Ko sem bila stara 3-4leta sem imela čevelj hišico in sem se zelo rada igrala z njim. Enkrat sem šla zvečer spat, ko sem se pa zjutraj zbudila, je bila strega zlomljena, mi je kar v roki ostala. Sem bila zelo jezna in prepričana, da se je nekdo igral z mojim čevljem in mi ga zlomil. Tako, kdaj drugič pa kaj več.
|