ana
5 p

Kranj
Ja, Miška, saj če me prašaš, je bil tvoj občutek pravi, ampak od TV in Petrovčičeve pa res ne moreš ne vem kaj poglobljenega pričakovat, se ti ne zdi? Petrovčičeva je sama povedala, da ji je Kononenko posodil knjigo Življenje po življenju, da jo je prebrala, to se pravi, da je imela toliko pojma o obsmrtnih doživetjih kot učenček prvega razreda o enačbah z dvema neznankama. Kaj potem lahko sploh pričakuješ? Saj ni govorila o stvareh, ki so ji domače ali poznane, še več, ni rečeno, da ima do njih sploh zavzeto stališče oz da na obsmrtna doživetja pozitivno gleda.
Tista ženska, Ana, se mi zdi, je povedala, da je 'umrla', ko je imela 25 let. Šla je k zobarju, daj ji je injekcijo in v dveh minutah ji je vrat grozno zatekel. Ima tipično izkušnjo o potovanju skozi predor, in vesela je bila, da se vrača domov, vendar ji spremljevalec ni dovolil prestopiti meje med svetovoma. Povedala je, da je imela štiri leta staro hčer in da je niti misel na otroka ni potegnila nazaj v ta svet (to, da te niti otroci ne potegnejo nazaj, sem doživela tudi sama). Ženska potem leta ni govorila o tem doživetju, in to zato, da se ji ne bi posmehovali. Susman je bil prvi, ki mu je povedala, a to šele po tistem, ko je prebrala Življenje po življenju. Saj je šele takrat spoznala, da so take izkušnje možne.
Kako deluje Milka, sem vedela, zato zaradi nje nisem bila negativno presenečena. Saj veš, kako je. Vedno si nezadovoljen, če preveč pričakuješ.
Je tako: če bi vedela, kako se bo tisti Polnočni klub odvijal, ga ne bi čakala. Tak čas ponavadi že spim.
pozdravček
|