veronika
5

angeli letijo zato, ker se ne jemlejo resno
Na to temo, mi je bilo najbolj všeč, ko je nekdo od vas, sorry ker se ne spomnim kdo rekel, da bi dal otroku v roke nož, vendar, bi prej pogledal, koliko je star. S tem se popolnoma strinjam. Ampak, kdo pa preveri, koliko je otrok star, ko sname podatke iz interneta?
Še vedno mislim, da je to zelo težko vprašanje in odgovor ima dvorezen meč. Rada imam, da če me nekaj zanima, da grem na internet in izvem, kar potrebujem, po drugi strani, pa oseba, ki ni dovolj močna, lahko utrbi škodo glede kakšne inf.
Lahko povem svoj primer. Sem brala eno knjigo v kateri, si lahko si v mislih priklical določeno osebo. In jaz sem seveda to takoj sprobala, ampak, jaz budala, sem si zbrala premočno duhovno razvito osebo. V eni minuti, se mi je začelo vrteti v glavi, čutila sem pritisk v prsih in šlo mi je na bruhanje. Zame ni bilo prepozno in upam, da sem se naučila svoje lekcije. Kaj pa drugi? Ali človek sploh ve, kje je njegova meja? Še posebej mlad človek, otrok, ki nima veliko izkušenj v življenju. Pa to je banalen primer, obstajajo še hujše stvari, od "klicanje" poszitivnih oseb.
JA ALI NE TO JE ZDAJ VPRAŠANJE.
|