gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
glej veronika gor piše da naj vsak pove svoje mnenje, ker jest jasno še nisem podal mnenja sem ga zdaj, v bistvu nisem hotu da bi kdo reku, ja če je gape za sm pa tud jest in ta reč je stala precej časa in zdej se je spet zbudila, glih ob pravem času, da se mal 'pokregamo' kolkr sm pred časom napisu ... ker očitno ljudje nimajo izoblikovanega mnenja o tem (tko kt ti, NE ampak ...). pa ga dejmo izoblikovat.
zdej se bom spet na tvoj primer spravu najstnik je v svoji norosti, gut, in on najde sajt z bombami, kr tko ga ne najde, ga more iskat, torej ga to zanima, mene npr ni nikol zanimalo in lahko rečem da kr precej presrfam, pa nism nikol najdu načrta za bombo, enkrat sm naletu na info o tem da tak sajt obstaja, kjer najdem navodila kako narediš samomor in podobne bedarije ... pa nism šu niti pogledat, me ne zanima. zdej, kaj je tega najstnika pripravilo do tega da ga to zanima, da tja sploh odsrfa in tam išče odgovore na vprašanja, ki se mu pojavljajo, zakaj on ne gre na gape.org, kle ni takih načrtov? se reče, on je tam in je najdu načrt in gre delat bombo ... in jo za foro proba narest (ne pozabi da to njega zanima), in bomba poči in on umre ... fajn ... če nebi umrl, bi čez čas ko bi mu to ratala preokupacija, življensko delo, bi naredu super bombo (sej ja že od malega sanja o tem), ki bo pobila miljon ljudi ... kdo je zdej kriv za njihovo smrt? model k je postavu gor načrt za prešvoh bombo, ki ga ni ubila ampak samo ranila in ki mu je pustila jezo na vse ljudi? al mogoče družba, starši ... skratka okolje? kdo je kle slab? lastnik web strani? družba? starši? najstnik? kdo???
zdj kdorkoli 'prekolne' kogarkoli, s tem prekolne sam sebe, kdor tega ne ve ... sorry ... not my fault ... jest to vem in vem da če se mi taka reč primeri da sem precejšen del sam kriv in ne prekolnem nobenega ... upam ... da se mi to ne bo primerilo ... verjamem ... vem
nisem niti mislu da bi kdo z gotovostjo mi povedu kako je zdej s temi informacijami ... zanimalo me je vaše mnenje.
tud pamet (inteligenco) ima vsakdo ... je pa zelo zelo zmanipulirana
|