Eva wrote on 19.03.2020 at 19:05:43:Kot vsako prehodno obdobje, za močan imunski sistem, za nevtralizacijo posledic elektromagnetnega valovanja, za nevtralizacijo posledic radiacije, za močan imunski sistem, kakor vedno za ohranjanje celostnega zdravja priporočam zdravo prehrano, obilico svežega sadja, zelišča, zelenjava... pomagaj si sam saj ti je že narava/Boginja/Bog dala samozdravilen organizem.
Imejte se radi

Jaz Sem, Zen Mojster, vedno sedeč v sredini.
Leonorus cardiaca ali Deljenolistna srčnica
Kupi se jo v zeliščni mešanici, ki sem jo videla v okoliških vrtnarijah. Imenuje se Prijatelj ožilja in pritiska. Aelita je naziv proizvajalca.
Prvi vir, kjer sem jo opazila navaja da zmanjšuje manjše živčne motnje, jaz pa sem delala v elektroniki. Srce itak poganja sinusni vozel in celoten organizem je dobro oživčen.
Srčnica krepi tudi zobno sklenino in srce se zagotovo dobro počuti.
V omenjeni čajni mešanici je tudi ajda, cvetočo drogo uporabljamo za čaj, ki krepi stene krvnih žil.
Atmosfera se definitivno spreminja, ozračje je električno. To doživljamo vsako leto, viri pa navajajo, da je v tem času Zemljino magnetno polje šibkejše in se spreminja. Pa ravno v energetsko-prašnem pasu smo, kar se je sprožilo iz središča naše galaksije.
Za tiste, ki že imate čisto kri, saj ste posvečeni zdravemu prehranjevanju. Glog, krepi srčno mišico.
Česen in bromelain v ananasu topita oz. preprečujeta nastajanje krvnih strdkov.
Uporabljamo cele užitne dele, oz. cele dele rastlin, čimbolj naravna tembolj zdrava hrana.
Zelenolistna zelenjava, npr: 6/dan eno pest zelenih listov
(lahko tudi užitne divje rastline, s kančkom limoninega soka ali jabolčnega kisa, baje ful pomaga pri prebavi te hrane DOBRO PREŽVEČIMO, kot vsako hrano) pozdravi srce, morda ne bo treba na operacijo. Ne, jaz je ne rabim, sem pa zasledila v virih, da so ljudje dejansko odpovedali operacijo, saj so začeli hrano uporabljati kot zdravilo.
Escin v kostanju krepi kapilare.
Gre se za Pretežno rastlinsko prehrano, ki vsebuje vse hranilne snovi, ki jih zdrav organizem potrebuje, da se ohranja. Biodiverziteta ali pestrost življenjskih oblik tudi na krožniku, redno v manjših količinah in primernih kombinacijah raznolika živila naravnega izvora.
Hvaležno spoštljivo ohranjam svoje zdravje.
,
Mislim, da je najbolj etično da se vsak sam pouči o zase primerni zdravi prehrani.
,
Menim tudi, da bi morali pouk o naravnem zdravju ali naturopatiji uvesti v vse vzgojno izobraževalne programe in popularne medije.