Vrtnica
2
Angels do exist!
Ne vem kam nej se obrnem, poznam ta forum ker sem prej že pisala tu ampak sedaj ne vem več kako se bo izšlo. Ne vem kje naj začnem. Trenutno se počutim zelo prestrašeno in zbegano. Za kaj se gre? Ne vem če vam lahko izdam vse podrobnosti ampak počutim se, da se bo zgodilo nekaj groznega in ne vem če imam vpliv na to. Gre se za neke odnose, ki niso najboljši. Ampak sem pustila tega človeka, ki je danes očitno v vinjenem stanju, kar sem ravnokar ugotovila, precej časa pri miru, ker sem se le izogibala konfliktom. Danes pa sem spremenila svoj dosedanji in vsakodnevni plan in nisem šla po normalnih opravkih in sem sedaj srečala tega človeka v že opisanem stanju. Ker je šepal, sem ga vprašala ali je kaj narobe in ali ga boli noga, bil je tiho. Potem pa je bilo naključje, da sem čistila čevlje na hodniku in slišala nek čuden pogovor in sem zavzihnila nakar je ta človek mene vprašal zelo naglas z zelo agresivnim in seveda vinjenim glasom: "kaj pa je, ali je kaj narobe?" in sem rekla, da sem se pomazala s kremo za čevlje in je odvrnil zelo jezno:"no, pa ni ti treba jamrat"…..spreletel me je srh, ker nisem vedla kako naj reagiram, ker sem bila mnenja, da smo to že dali čez in da se kaj takega ne bo več ponovilo. Po mnogo letih se je, ampak le zato, ker nisem več ista oseba, oz očitno, če mi je mar sem še vedno do neke mere. Potem sem odšla dol na hodnik, ta oseba je seveda komaj hodila, okorno, potem je nekaj rekel in ko je šel ven zaloputnil z vrati. Mene pa je le prežel močan občutek strahu, strahu in tresla sm se. Še toliko bolj, ker sem se spomnila kaj sem danes sanjala.:velik oblak belega dima, ki se je kadil iz nekje našega dvorišča. Jaz pa sem opazovala iz vrta in potem pritekla k hiši, kjer so sicer bili ljudje in mene obtoževali za to stanje, da pa je bila moja soba nedotaknjena. Kakorkoli, ta bel dim velik oblak, kolikor sem pogledala v sanjski knjigi, piše, da pomeni nevarnost ognja ti preti. Sicer ne vem kaka nevarnost ognja naj bi to bila, a vseeno. Ko sem pogledala še za požar, ki naj bi v sanjah bil, a ga nisem videla, le ko sem pritekla v hišo je bilo mokro, kot da naj bi bil požar v sanjski knjigi za požar piše: nesreča se ti bliža-sedaj pa: nisem naiva, verjamem pa zelo v moč sanj, ki os me že večkrat obvarovale pred zlim in mi rešile že življenje. Tokrat pa res res slutim, da se mi bo zgodilo nekaj strašnega. Bojim se kaj bo prinesel večer in sedaj recimo mi gre na jok, ne vem kaj naj strorim. Vse kar sem želela storiti je, da nekam zabeležim ta občutja, ker res ne vem kaj se bo zgodilo. Bojim se tragedije ali najhujšega. Kaj naj storim? sicer sem žepoklicala mati po telefonu in ji povedala, da je oseba v vinjnem stanju in sem jo prosila če gre z menoj ven na sprehod. strinjala se je in čez 20min me ne bo več tu, ker moram ven, ker vem, da trenutno to ni varno okolje zame. Ta slutnja je tako močna, da vse kar imam jasno v mislih je: odidi. proč, takoj! Prosim, naj naj storim ali je vse le v moji glavi ali so sanje resnične ali ne ali mi bo pomagalo, če bom vse to odmislila in mislila na to, da se mi ne bo nič zgodilo ali komurkoli drugemu? hudo je namreč, ko ne moreš vplivati na druge in na njihova dejanja….. Morda vam zveni ta zapis nerealno in čudno ampak občutja in intuicija so močni in ne želim še umreti ali kogarkoli izgubiti.
|