Flower82 wrote on 20.10.2011 at 17:51:58:... rad bi samo d me pustijo na miru. K zdej so se lotili delat pizdarje že podnevi….
mhm
kr deu ...
men pač zgleda da boš mogu izvedet od njih kakšen je njihov namen ... se zučit še te lekcije ... nisi prvi ki je pršu mimo ki se je zbudu iz sna in verjetno nisi zadnji ki te bo tvoj lastni strah odvrnu od raziskovanja neznanega
ampak zato smo kle, da strah premagamo, da meje odmaknemo in njih zidove podremo
usak ma svojo nalogo, en tako en drugačno
mogoče si trenutno na nekih starih poteh iz šezdesetih, pa ni blema ... boš hmal najdu pot nazaj - se mi zdi ...
kot si reku
Quote:zdej to, d bi na use pozabu in se vrnu u svet vrstnikou in njihovega mišljenja in dejaunosti, k se uglavnem vrtijo okoli frk zs profesorji, nogometa in pičk, nekako ni možno. Niti tega nočem
nisi za oblivion kle
ignorance is bliss ... ko pa nisi več ignorant, pač nisi več ...
castanjeda je pač opisoval poti mehiških indijancev - šamanov ... tm je velik konceptov ki so novi ... ki sicer obstajajo pri raznih tehnikah in tko ... zadeve ma zlo u piko popisane, tko da med branjem res notr padeš ... in če je to tvoj svet, če ga že obvladaš, se spomneš ...
o levi strani se ne spomnem nč dost ...
vsakdo ki hoče iz leve možganske polovice se vn skopat ... mora na levi začet in proti desni hodt ...
se reče najprej je treba razumu - umu - povedat zgodbice ... za ego ... da ego sploh začne dojemat da take zadeve obstajajo ... in u zgodbicah se lahko uloviš, ker one so tm samo zato da premaknejo zavest ... castanjeda se spusti na nivo ega da te od tm premakne naprej ... se sam premakneš naprej lahko sploh, ker dojameš da obstaja naprej ... da obstaja svoboda ...
se je pa treba znebit predatorjev
in ti predatorji so old skull
ne rečem da jih dandanes ni ... so ... ampak nimajo moči nad tabo ... nwem ... res ... sam zdi se mi

prizemljenost je neki kar ni odflowtanost
prizemljuješ se ko neki delaš - k švic teče, k hodš, po možnosti po ravnem ... po zemlji (asfalt je podzemlje) ... eni pravjo tud da ko se učiš ... ukratko pa ko si pedenaš preživetje - prvi nivo - prvo čakro ... to je nam u sloveniji povečini dano samo po sebi ... in se s tem ni treba tolk ubadat ...
rastafarijanci npr rečejo da tobak dodajo u joint zato da prizemlji ... da čistak preveč odpele ... ne moreš pol nč delat ... delat je pa treba ... usaj vtis dajat da kej delaš, če ne te drugi postran gledajo ... in duhci pridejo - od njih

nwem zakaj se mi zdi to pametno ...
verjetno so mi povedal, al pa sm slišu al pa prebral, da je to pač najboljša obramba ...
(zgodbo o senčnem aspektu uma in razmišljanju in kako črpa energijo prek misli in podzavestnih početji)
da pač izveš od njih kaj in kako ...
če niso iz naše dimenzije te tko ne bi smel kontaktirat ... se ti kazat ...
pa tud nč te ne stane, jih prašat ... lahko še frendi ratate ... mogoče majo kašne bistvene informacije zate
ki ti jih ne more noben od nas s pobrisano zavestjo dat ...
nwem
vem pa da čas za spat in bit spočit ni glih pravi
zdej je pritisk močn
pol nas je poležanih in se ubadamo s svojim telesom
treba je trgat zdej ... kar pač lahko ...
časa pač zmanjkuje ... ti jih kr lepo praši kaj hočjo ... zakaj so tm ... njim se očitno zdiš še preveč prizmeljen ... in te odvračajo od zemeljskih aktivnosti ... levih
tko si izbral ... to morš vedet!
ne rečem da morš hodt kašno od poti, ampak ljudje ki so te poti hodil, so tko rekl ... zvedet od njih kaj hočjo, kdo so ... ipd
ganja je rastlina moči
in ti da moč
u teh svetovih kjer ti hrana ne da moči in ti denar ne da moči ... še psihiater te sam gleda ko bi mu začel govort kar pišeš kle
egotrip že ve
... alojz, Nič osebnega.
Reinkarnacija je pač zgodbica za ego, ki pač ne zmore dojet cikličnega časa ... za um, razum ... zgodba ki paše v nek okvir ... v nek drug pač ne ... pomembna pa je zavest tukja in zdaj

dušo smo drugje obdeloval, če je nujno bom poisku in boš prebral ... pomoje oba razumeva, verjetno pa usak mal drugač ... veva pak oba isto se mi zdi ... je pa to kar veš hudo težko izrazit u besedah tega sveta ... manjkajo izrazi če druzga ne ... in definicije izrazov
Alojz in Sandib wrote on 20.10.2011 at 20:58:05:Zakaj se pojavljajo t.i. indigo,kristalni in podobni otroci?
Ali ve,da ima genske predispozicije,da je njegova bioelektrodinamika usklajena z galaktično em frekvenco njenega sedanje ga časa EM valovanja??
nwem ... mam pa mnenje o tem
ali ve flower to kar sprašuješ bo pa povedu, se mi zdi ...
Quote:Kakšni duhci vragci in podobne new age duhovne smeti.
očitno jih je tko vidu a ne ... verjetno to kar vidi ni glih to, je pa reprezentacija tega kar je ... skor zihr ... on ma filtre te k jih ma in je vidu kar je vidu ...
sori alojz, res te nism hotu sodit, sm pa podal mnenje ... sej ga valjda lahko ... če te pa mal razkuri pa spet ni tolk slabo ... sploh učeri k je bil tak mraz
hhhh
itaq sm ujetnik ... mi ni blem priznat in nevednež
komot pa pišem kar pišem, tko pač verjamem ... znotri trenutnih okvirov pač ... u katere smo ujeti vsi
razen tebe seveda

se mi zdi da če mi kdaj slučajno rata o kom dat mnenje ki komu lahko izgleda nekoliko obsojajoče, ga hitr fašem nazaj, prehitr ... tko da nč se sekirat ...