ojoj, a res

potem sem res preveč naivna
mislim, da je to samo v stvareh,ki so izključno umetno pridelane
samo saj danes kaj pa vem kir riž, ki ga pojem veliiiko, ker mi paše poleg prosa od žit najbolj, pridelan organsko,
jaz sem se itak že odločila, da bom mela svoj vrt, no saj ga že imam, samo ni čist moj je od staršev,ko bom imela pa svojo družino bom imela svoj vrt in bom sama pridelala hrano, tako, kot to počnemo doma.
je pa res, da čeprav se skušaš prehranjevati zdravo ni 100%, da ne bi zaužil česa, kar ne bi vsebovalo pesticidov, kemikalij itd…brala sem, da je vsaka umetno narejena zelenjava opremljena z informacijo, ki jo mi pojemo, preko prebave gre v kri, preko krvi v organe in tako spreminja naš DNK! si morate to misliti!
kje je sploh še kraj na tej zemlji, ki ni okužen s pesticidi, kjer ljudje živijo neokrnjeno naravo in kjer naj ne bi bilo teh chemtrails…ker to je menim, da realnost, najprej sem si skušala zanikat, potem ugotovila, da je res, ker če pomislite, vedno,ko je lepo vreme, se te chemtrails pojavijo, vedno, potem pa je dež in se vsi počutimo za en drek….hm le zakaj?
kako naj potem jaz, ki bom nekoč imela otroka živim v tem prepričanju, da novo bitje porinem na ta svet že okuženo z vsem možnim, ali je njihov namen ravno to, da smo obsedeni s temi informacijami ali se da temu izogniti?
itak pa bom posvojila otroka, to že tak celo življenje vem, tako, da ne vem, ali je smisel reprodukcije še v nas samih ali smo totalno zašli in nam ni več pomoči, kapital obladuje te chemtrails, hrano, sv.trgovino, populacijo, vpliva na ljudi, kje se bo vse to končalo, kako naj posameznik v tem igra oz prevzame ali živi svoje življenje neobremenjeno. dejstvo je, da kadar jem koruzo denimo (polento) se počutim za en drek. kadar jem ne vem domačo zelenjavo in sadje sem še kar kul, vem, da je nekaj v tem, vem, da pšenica, ki jo je jedel moj dedek ni enaka in vem, da zemlja skra dež, ki je izpral ta aluminij in težke kovine. ali je kje konec ali se iz nas delajo norca in smo zglolj poskusni zajčki?
oprostite za moja številna vprašanja, ampak to me trenutno zelo zanima in ne vem,ampak včasih bi raje ne verjela ali prebrala vse to, kar sem do sedaj o GSO, chemtrails, vplivu na našo podzavest, medijih, itd itd…