Petra. wrote on 25.07.2011 at 01:12:58:tok si vpet v vlogo žrtve, da enostavno nočeš ven iz tega. nisem ti tega pisla, d abi se ti smislla al pa karkol, ampak zato, da bi mogoče dojel, vsaj za trenutek, da nisi edini, ki mu ni vedno lahko. ampak, da je vedno, vsak trenutek, samo od tebe odvisno kako boš gledal nase in na svet okoli sebe. lahko neguješ ta ubogi jaz, ki te dobesedno ubija, lahko bi si pa že pokazal malo spoštovanja, da si še vedno tu, živ, kolikor toliko zdrav in da več kot očitno zmoreš, kljub vsej bedi, ki se ti je zgodila, kljub temu, da ješ samo krompir (glede tega bi itak lahko še deatirala, ker se za ceno kilograma krompirja, da marsikaj drugega skuhat, plus ogromno imaš divje zelenjave, katero lahko se naučiš nabirat, če bi ti to sploh bilo v interesu

). dojami že, da si tu na temu planetu po lastni izbiri, ker si hotel to izkušnjo in ne zato, ker si kaznovan. kul je, da daješ to ven iz sebe, vsaj to, da se ne žreš. in tud mi ne deluješ glup, te očitno zanima veliko stvari okoli sebe. tko, da srečno za naprej. bi bilo res super videt, da se premakneš vsaj malo, vsaj kar se tiče samopodobe in pa odnosa do žensk. in ja, otrok te res žene naprej, čeprav si ne moreš sploh mislit kolikokrat bi bilo ful lažje bit sam, brez te dodatne odgovornosti, ampak otroka imaš do konca dni. in vso odgovornost in skrb.
Zelo sem ponosen da živim, ker malo ljudi bi tako dolgo preživelo.
Toda vse kar vidim in si želim ne moremimeti in zato me vse boli. Včasih celo v javnosti skoraj jokam.
Enostavno nimam ničesar. In zato tudi nič ne morem dobiti.
Kilokromprija stane 70 centov.
Dvomim, da lahko prides za štiri obroke ceneje skozi.
Edino ce bi jedla samo sladkor.
Reku bi pa samo še tole. en vem ce sem izbral ta lifja sam ker ziher si ga en bi tkao gnielga izbral.
Dejstvo je, da imaš kar koli an tem svetu rabis iemti denar, tako ej tudi z aprtenjem, ce niasm kesa ni nic.
Res s ene mislim poanvlajti.
Če iams polno pizdo sperme ker nastavis fantu mozu ali pa pac priloznestnemu ali fuk frnedu je to tovj problem.
Koenc konev poznamneki zensk k majo otorke pa s eporivajo okolko podgane.
Sori, punce ste smae krive da mam tka mnenej o vas, in dodanes nobnea s eniti potrudila ni da bi to srpmnila, ker ste zadjedalke pridete poebret ein greste.
tkao apc ej vsi vmeo da ej to res.
tak lijfe k mam pa ne misli vec furat.
Pa das e razuemv agospodicna, nism jaz sibek clen pac pa ste vi.
Ok folk ne mreo v tkai druzbi kot jo predstavlajte ziveti vsaj ce je nromalen. Mores ratat prasec da fukas da mas siht itd. to ni normalno vec.
V čast mi bo ko se obm stegnu da grem od tuki izmed tako gnilih svinsjkih ljdui kot ste vi.
Sori to ej rensica in kakro koliobracao je to resnica, in na pdoagli nobene fore je ne msilim sprmniti.
Se neki te bom prasal.
če tebe toj moz pretepa deset let posledicno ti potolce ksoti zlom rebro vrze ven celjust.
Pol bos ti najj gledala drugace po desetih letih ce bi ti nekdo tkao reku kot si ti men da nj azcenm drgc mnenej met o zenskah.
Dvomim.
Zafukal so me vsi po vrsti.
In vesle bi bil da bi jim to nru
sori.
na najbolj krit nacim.
Hec je v tem,. da vsi majo vse nikol apnoebn en pogelda kok folak ej uniil dama to akr ma