Quote:Lega, Mulo, sem namreč vojni veteran.
Svobode ni mogoče pridobiti s krvjo, bojem. Poglej vso zgodovino sveta, ki je zelo krvava. Je kje svoboda? Ni je, ker ni lepote.
Lp,igor
Glej Igor.
Sam veš, da ma vsak človek svoj pogled.
Če pogledava recmo Švico. Oni so se odločili na referendumu, da cče si tujec pa naredis kak prekrsek ali sranej te deportirajo ven. Problem je v tem. Ce ena nacija rula na enem območju in ce ma kaj v glavi pol bo lepo gospodarila. Slovenci tega niso znal nikol, ker smo bili pod skornom predolgo casa. Tisi k so znal so jih na uporih zazgal. Oziroma so se predal za pest riza tkao kot so predal naso spodnjo mejo in trst id.
Tako bi reku, sam sem bil vsasih az vojsko pa to, sam ves kaj sme s epol prasal. Mislim, kako bom tam jaz delal kar pac bom in pol gledal tele razvajene drzavljane k nimajo pojma o pojmu.
Resno, svoboda je krvava rec.
Ce se slovenci hocemo res osamosvojiti pa met svobodo.
Recmo tokole, ce hocmo polmoremo vse politike bivsih sistemov dol dat prepovedati tako kot so v franciji. Ce poznas.
Pol moremo zapret vse tuje banek v sloveniji in naredit smao eno neodvisno banko k ni moc noter pridet. Ze te reci so praticno nemogoce ker ce bi se tega lotil bi tuej drzave poslale vojsko v slovnijo da zascitijo kao ljudi in uredijo mir v regiji.
Tu je kri.
Pol pa tako. Da to prerecis rabsi met tok pa tok kesa rorov tankov itd, in ljudi k umre k bodo cel lijf emel travme kar so mogl ali ne mogl naredit in vidl.
Po pravni in politicni moci pa sam ves da ne gre. MIslim, kaj bos pregovajral vsakega ebdaka na ulici da nj podpre nekaj paemtenga . Ne bo simpel raje bo lizbonsko pogodbo podprl pol pa jarmal cez 10 let se bo prasal zakaj ej tako salbo.
Mulo gor al pa dol.
Osebno sem spostoval slovenski narod dokler nism dozivel par res hudih zausnic. Kot ja gospod ste slovenec.
Ja sem.
Takih pa en rabmo v sluzbi.
Sramota.
Mas prov lepota ja se strinjam. Sam a ves, ko otrok prekoraci crto in ce si mu 10 reku s epomnu z njim pa se vedno pocen iste sranja, pol ce s ene da drgac mu dopovedat uzames kol pa ga namlatis k psa.
Mene so tako namlatil pa nam nikol pozabu sam po krivici.
Poznam pa folk,k jih doma treplajo govorijo ne smes pa to, un pa ziv prasec gnoj mafija da ni da ni. Krade kolesa od avtov itd. boli ga kurac. PRed leti sme g apoznal. Ce bi pa ga prefukal pk prasca k je bil mali bi bla druga.
Lepota ja samo pod dolocenimi pogoji.
Nocem te zalit ams prov, neglede veteran ali ne.
RED more bit, ne mores dovolit pizda pedrom da s ezenjo pa da majo mulce. Zame je to genocid nad druzbo ekr v 30 eltih bos mel porst pedrov ze sedaj je kurac vsak drug tip je peder babe pa se gonjo k podgane.
Za pedre je to lepo en recem. Sam k so gnili.
Ze palton je reku, al v grciji ne vem kater filozof sma on je bil mal prehud. Ubit vsakeg aotorka itd,. k ni tak pa tak, seveda k je rabil druzbo kot se gre da so rpezvel, da si mel folk k je dvignil scit in kopje in masiral ko je blo treba kaj ces z cudaki k ne more ne hoditi ne nic.
Pac ljudje s ebodo mogl odlociti ali zelijo srat in met vse oziroma nic. Ali imeti red in reci ki si jih vsi zelimo.
Socijalna itd.
Sam te reci niso zastonj.
Denar je skupni faktorr da se ga bos losal pa ni fore, kri vojna tepez druge ni.
Resno mislsi da bi dovolili da bi se slovenija odcepla od evrope sedaj k je tak sranje ne bi ce pa bi dovolili pa bi take sankciej dobil da bi vsi pocrkal.
Simpel.
Dvomim jaz v vleiko reci ekr vidim da vleiko ljdui govori kar tja v tri dni.
Resno dvomim, da je s ekaj moci v slovenij.
Pomisli kok ljudi dela hudo drugim ljudem kok tujcev dela kriminal resno mislim kok tiujcev prodaja sranja da te kapo ko sploh slsiis za take reci, veliko.
Podji an jesenice. Vsa drzava ve kaj je tam gor je kaka policija ukrepala ni.
Pojdi v maribor cigote ganjat,. brez zaemre niso vsi salbi sam a ves ko mi ciemr pred leti govoril da so ga tepli z opeko k so ga ulovil k ni hotel palcati tisoc tolarjev da gre cez most k so hotl je pa tudi noro in noben policaj noce jih ganjat.
TO so reci kejr se vs ekocna in vs eneha.
Jaz nj delam palcam davke scijejo ap vsi povrst name od drzave.
Men je vseeno.
sem s eodlocu zivel bom ko bom lohak pol ap upajmo umrl cim hitrej. lacen ne mislim bit vec, sme mel to zgodbo in ti pvoem ni lepo. rabis eno uro da prides do skreta k si tok v pizdi.
pomagal ti ne bo noben.
Vsi govore ja dajmo poamgat v bistvu pa milijo vsi ko ga jebe.
eh
skoda.
mulo gor dol nism tako mald vec. sam a ves.
LJUDJE morejo izbrat slovenci tega nikol niso izbrali zato nj ne jokajo.
Ti pa povem kako slovence slovenca zafuka semmel akr precej takih izkusnj, sej gobec znajo gont mamo jim sam da zabijejo noz v hrbet da bi pa prevzel odgovornso tza kaj kot se gre pa ne.
sori.
niso vsi isti vem, sam ce pogeldas reci ves da je precej reci zelo narobe.
pa nism jaz tuki d bom to govoru.
kej pa
rad bi mel sojih 5 kvadratov 1 kvadrat da se umijem in pol kvadrata da se ukakam,. pa mogoce 1 kvadrat da se najem in to ej to .
sam da mam mir, mna kraj pameti mi ne pride delati revolucijo,. za koga zame,.
zakaj bi jaz neki sopal za druge ljudi kaj ap so meni drugi dali ozroma zakaj bi soj lijfe zagredil sebi.
ko bo pa folk skup kaj hotu pol ap mrbit prnesem kak kilo moke zraven za pomoc ce jo pogresam lohka.
Drgac pa ne, slovenci nikol en bodo ustal nikol, se nadje kdo sam ko vidi da je kar je raje v ostariji zapiej lijfe tega sme videl vleiko.
Bodi priden igor, pa ne vem pazi nase.
Lp.