Optimus T. Prime
|
Zdravo
Vsi ste gledali filme Stargate SG1.
Mislim, razumem da ljudej ne mreojo rect in vzet trak ter posnet filem, toel je za to toel je za to, zato dlajo filem kot je ta serija in v njem skrivjao razne reci ce si mal paemten vidis not reci in jih razisces in pol ves. Osbno ze 3 leta ne gledam filmov zardi filma ampakzadanj vedno poganjam vse fore in iscem v vsakem filmu kaj mi hoce pokazati, in povem vam, matrico sme gledal ze 50 pa se vedno nadjem noter kako rec k je nism videl,.. to je ze obsedeno. Pa so trije deli.
Recmo, veste da v matrici obstjaa kader par sekund oziroam eno sekundo in pol ko vam pokaze jabolko skusnajve iz bblije kot ga je eva dala adamu,.. no zraven,.. eh ne bo ot em smai se dokoplite do tega, mislim,. men tud nihce ni povedal,...
torej...
V tej seriji mate noter eno skatlo kamro se guauldi ulezejo. Oziroam tkao. Lordi guauldi pridejo not v sobo in s eulezejo ter se regenerirajo, to pomen, da lezinoter mdoel in se pozdravi.
lastnsoti so :
- celjenje ran -preden je osba mrtva gre not inozdravi -regeneracija telesnih slabosti -regeneracija sabovifdnosti -regeneracija brazgotin
itd....
slabe lastnsoti: - pri dolgi redni uporabi vpliva na psihično stanej uporabnika - uporabnik rata bolj egoističen JAZ JAZ JAZ JAZ sem BOG
Zaključek:
Ta škatla ima spobnost zajetja ok in ne ok energije, ker v naravi ej vse v dipolu. Vsaj tukaj. Torej, to obstaja ze, ze neki casa, sam ne mreojo vam rect diretkno.
In to izvira iz orgona.
Back ambient energy.
Kot sem jaz razumel tele fore na netu gre tako.
Energija je kriva da vse kar je zivo raste oziroma da raste in zivi vsekar je bioloskega. Toda tuki je problem, vse je biolosko.
Tako da ce povezem to z knjigo izpred 10 let k sm jo bral. Vsaka stvar rabi energijo in en energijo temvec razmerje in konfiguraicjo energije. narpiemr, tam not ej bilo pisanoda vleiko for je v energiji. recmo, clvoek rabi jezusovo enrgijo ( ki ej sma ime) ce te enrgiej ni ne mores obstajti, to pomen, da je zgelda ta dominantna ker kot psijeo vidi lohak pomaga.
Sedajpa s eje treba prasat, kej se zgodi, ce si izpostavlejn res vleiki kolicinam tega.
Nekako so vplivi, da se krvne celice krvničke z večanjem te energije svinjsko dalj casa zivijo, torej tuki mamo regenericjo
seen filem.
Pozante julio jolie ki s ez modelom v filmu WANTED v kleti dol regenerira ko regeenrira tisa lukna v betonu z eno cudno soljo rzaven ksoti kozo itd,.
No sedajbom jaz reku kaj islim,..
SOL _ predstavlja svojo sol ki jo poznamo ze 100let, prodaja se jo an entu,. imena pa ne povem da me ne bo dko gnajal ce bo slo akj anrobe le ta zadeva regenerira DNK itd,. celga fuka for pocne voda je katalizator,...... toda le ta mroe biti rpaivlno postorjena in pripalvjena,,.. torej ziva voda kristali clusterji in vse to
Nekdo v filemski industirji sopa ven celga fuka inforamcij samo folk jih en vidi zato ap em ej tako cudilo zakaj s eljduej k akterihs me bral tri elt anazaj smjijo navdnemu clvoeku ker le ta vidi samo picko lukno za fukat pa falso pira,.. medtemko ej informacij po setu vleiko sam k je folk zabit.
No sedja grem pa spat, tri dni nsim spal.
voda pa orgon to zdruzis pa lahko resno pozdaravis vse tegobe ki jihimas, najbolj noros emi zdi to, da je dokazano, d alahko DNK spremnis oziroam ce si genetsko pogojen da mas n vem kako azdevo kaj ap vem da ne mroes azdrzevati lulanja pa kaj vem ne vme eno azdevo pol te ta psotpek ozdravi ekr it dnk popravi
TO se pa lepo ujema z hipotezo da genetsko rpemenjena semena ki zrstjeo v dveh sezonah tratajo take kot so bile v osnovi,. to pomeni ap sledece,. polje ki g aimamo se vidi v pdopolju vs eje matrica,.
rastlina ima matrico ki ji priapda in ce s ejebes z njo je ne mreos rpemniti razen ce uazems viruse noter, sam s eto en gre ker ta raltina ina soje podpolje iz katerega updejte vlece in s epo popravial sama ce bo mela moznsot c epa jo ti vska let trgas ven durgo sadis pa ne mros proapviti cepa jo psusi spati trileta nekje na zemlji ap s eob porapvial sama,. zato ej bila taka stala koso zelei modificirati to polje v nekem rpojektu in so jih skruli ker niso pusitli da se nekdo vtiak v tostopnjo saj bi mdoificirali celo polje po celem velsolju za katereega ljudej majo podpolje, tako da
folk nismo sami
hahahahahaha
voda m,,.
grem lulat jahahahahaha
lp.
Ce ima kdo kaj casa nj prebrska orgon in vodo te njihove glavne majstre,,... pa nj mi pise jazs me zejabn cist lp
|