satis wrote on 08.08.2010 at 07:30:47:Vedno bolj me preseneča, kako sistematsko se uresničujejo vse prerokbe, ki naj bi jih Jezus Kristus izgovoril preko neke prerokinje. To knjigico sem kupila bolj iz radovednosti, takoj mi je bilo zanimivo, ker se besede Jezusa praktično skorajda v celoti ujemajo z učenji starodavnih Ved, zdaj pa postajajo stvari še bolj fascinantne, ker lahko v živo spremljamo uresničitev besed Jezusa preko svetovnega dogajanja.
Denimo, Jezus je napovedal, da bo tu suša, tam poplava, drugje vihar, vse to se bo ljudem dogajalo, ker mučijo in pobijajo živali ter onesnažujejo planet. In kdo lahko reče, da se danes, dolga leta po teh napovedih te nadloge resnično niso zgrnile nad človeštvo? Jezus napove tudi spremembo zemeljskih polov, po velikem uničenju pa novo zlato dobo.
Katastrofe- Zemeljski obrat- Umiranje Srce, ce mas sekiro me lohak ubijes. Se ti senkam.
Resno. Bog ej vedel bog je reku. zakaj ap ni anredu neki azto ta nas bog.
Toel si mislim. Bog kj je to sam en mdoel k ve vec k jaz k je bolj razvid k ima trojni helik dnk itd. Nekatri govore da jezusa ni bilo da je bil john 12 iz 12 dimenzije.
Zelo zanimivo ej tudi to da nj bi bil jezus en reinakrnrian od ene civilizcaije.
Resno tok apemtnih glav tuki no djate neki skup sprviti.
neki koelgov je zvice zgubl tuki gor k se sma nakalda dajmo nekiu skup srpviti.
Prerokbe toko bom reku, ce ves prerokbe itd polv es da ej vs enarpej dolcoeno itd, kot govor. Torej toj lijf ej enarpej dolocen in ce bos pila alko in s edrogiral ali ce bo spridan urmal bos na isti dan k ti ej bil dan. s emi zdi de opbstaj sifrant za vsakega clveoak k je ziv danes kdaj bo umrl itd.
BOg je vedu, nareud nj bi neki de ne bi bilo takole. MIslim, in sedja mi bos rekal da smo ljduej toel azrkivili renso lepo rposim najrepjs e pozanimaj kaj so anreidli an atlantidi pol ap mi govori kdo ej rkiv.
.
lp.
0