Alojz in Sandib wrote on 23.05.2010 at 09:58:33:gape wrote on 22.05.2010 at 23:33:13:ego-3p wrote on 22.05.2010 at 18:41:57:Ja tut js opazam da neki ni ql s tem forumom ,pravzaprav forum je ql sam userji pa hmm dont know ghost hunters se sam manjkajo
Prav z glavo se bom u zid da vidm al je zid res tukaj : )
userji smo taki kot smo
več al manj čudaki ... usak po svoje ...
bom mogu prov nakopirat moje zadnje poste in jih zabit u pomembno
čeprow ga noben ne povoha
niti novodošli uporabniki ... da bi vsaj prbližn vedl kam so pršli ...
Gape- nekateri prišleki ne razumejo minimalnih norm obnašanja,četudi jih ta forum ne predpisuje. Je pa dober,da jim damo takoj vedeti,da kolikor nismo sami homogeni še vedno izražamo neko medsebojno kolektivno pripadnost.Tisti,ki preveč filozofira in ne zna svoje filozofije opravičiti in braniti-nam tako nič ne more dati-prispevati k kolektivni duhovni rasti.
Nasprotno: ti Lojz in še nekaj tvojih sužnjev nimate osnov od osnov kar se tiče lepega vedenja -
ne pozabi da si me TI PRVI ŽE V TVOJEM PRVEM POSTU NAMENJENEM MENI ZABIL V ZID!!!
Zato si v zgornjih 10 točkah opisan prav ti in noben drugi!!
Mi je pa všeč, da ste se takole zbrali in pretuhtali moj topič: kdo ve, ali vas nisem s tem ponovno sprovociral in stestiral a???
heheheh res je najslajše se smeje tisti ki se zadnji smeje.
kot po naključju je v Topič - ma kdo ne če ne on - ponovno PRVI UGRIZNIL kdo drug kot samookronana antilopa ki bi bila rada lisica in to je g. vzvišeni Lojzek .... lol si smešen ni kaj spet sem te vrgu na finto hahahah
vidiš da ti ne moreš nikoli predvideti strategije ampak izvajaš samo to, kar dobiš: izvajaš samo reakcije (tvoji prežlahtni odgovori) na akcije (moj topič) .... itd v nedogled kot sem že povedal: dokler se ti ne izpraznijo baterije tvojega zrjavelega železnega telesa.... robotinjo ....... .... lol hehehhheeeehhhhh lol