gape wrote on 20.05.2010 at 10:37:32:in ko sm prebral sm naredil (napisu) tole:
mi nismo samo forum z duhovnimi temami
tud zemlja to ni ...
kot je napisu egotrip
*zanka ki vabi drug ego da se ulovi vanjo*
če prej nisi vedu da maš ego, ga boš zdej zagledu, al pa boš šu

*platforma podivjanih strasti in zdravljenje frustracij posameznikov*
imho
če ti zadevo vidš tko, je tud to - vsaj ...
namenov foruma je več, glavni pa je zavest
razširjanje nje skozi (izkušnje) drugega
vrednoote so take kot jih imajo ljudje
in one se odražajo v njihovih dejanjih (tuki gor je dejanje pač pisanje)
admin ne bo (sam od sebe) nič spremenil
enako kot bog ne bo nič spremenil da bi bla zemlja blj nice
naprimer, je obstaju član ki mu je šu spem od določenih ljudi tolk na živce, da je spisu kodo, da mamo zdej možnost izbrat si koga nočemo brat - in prispevke tega nam forum skrije ... torej ...
jest sm kodo uštemu u forum, napisu jo je pa on ...
tko da ... ne kaj bo admin naredu
kaj boš naredu ti?
sej si ti razburku zadeve, ne jest
jest samo zagotavljam platformo - igrišče, kjer se igramo ...
pogoji so
za vse enaki
tud delo je možno
vse je možno
ampak delaš ti, jest ti dam samo dovoljenje ... ponavad pa se posvetujem prej ... z ljudmi ki imajo izkušnje, pa ne zmorejo gledat sveta tazga kot je - kot se kaže na našem forumu tud ... in zato gledajo svoje omejene svetove ... kjer ni ljudi ki bi grdo govoril ipd, če pa že so, pa so hitro odstranjeni ...
to kle ni tko
so hotl da bi blo, pa ni blo
tko da - smo nardil pozitivke, za vse ki so pozitivni in duhovni in hočjo še blj taki bit, tm se je precej pazilo da bi ne bilo spema ... ampak ... pol pa ni userjev, ni pozornosti ... in ni ok
svoboda mora bit
omejen si pač s sistemom v katerega si vstopu
z njega zgradbo
ps
sm skor pozabu najpomembnejše
sprejemanje Ne sprejemam takšnega prihoda kot nov ki sem prišel!! Je jasno ali ni???!!!!!
Pa ne mi sedaj o "večni ego zanki v katero se kdo ujame" ne mi s takimi pripravniškimi forami kar se tiče duhovnosti....
Če kdo misli, da se identificiram s tem kar se tukaj gre(m)o) me premalo pozna....
Poudarjam pravila igre/ ta mi niso všeč in niso fer!!
torej: eno so pravila, drugo pa je ego in spet tretje je limanje ega na nekaj.... Ali komu povezava ni jasna?
Gape, začel nisem jaz, jaz sem se pojavil in odprl temo. Preberi si prvi in drugi itd ...Lojzev post!
Ukrepal bom, sem povedal. Ne mislim se prerekati, pa razpravljati sedaj o razliki, ali je forum duhovne narave ali pa je namen širjenje zavesti - na dlakocepstvo izbire besed se ne mislim spuščati in pojasnjevati nebitne stvari.
Osn. problem je reakcija Lojzeka, in očitno ga velika večina z adminom vred odobrava zaradi splošne svobode izražanja ali kaj?
Sreča, da sem dobil tudi PM sporočila, ki delovanje Lojzeka osvetljujejo tudi v drugi luči, ničkaj pozitivni seveda.
Osnovno vprašanje je, da očitno Lojzeka potrebuje vaš ego, mu prija, itd ... in če mu nebi, bi ga verjetno že zdavnaj banali.
Torej smo prišli do jedra dogajanja. Prepiri itd ... vam ugajajo in se iz njih hranite, sicer bi že zdavnaj ukrepali in moteče odstranili. Tiste moteče, ki so si vzeli pravico "voditi" tukaj niti dogajanja in ki nove člane opsujejo že takoj, ko se pojavijo in ko se ti branijo(mo) - morajo oni (mi) zagovarjati in polagati račune, ker smo pokazali svoj ego itd....
Kaj si je možno izmisliti kaj še bolj kolosalnega?
Stvari sta samo dve: ali grem in pozabim/ ali pa stvar uredim po svoje ker "tiho" ne bom. Vso pravico imam, da si sam postavljam svojo ceno in moja pač ni taka, da lahko name pljuva nekdo, ki me niti ne pozna in ki me prvič bere na forumu in o meni sodi tako negativno. Na takšno provokacijo imam pravico odreagirati in se braniti.