Quote:...no, gre mi rahlo na k.... da je en ki vse ki niso z njim in/ali drugače mislijo pošilja nekam označuje in jih zmerja.
hkrati pa se ima za wow_edinega, in spet, če kdo podvomi, uf, smo spet tam pri pošiljanju označevanju in zmerjanju s čimer seveda potrjuje svojo wow_edinostahhh..... Svet je lep

. . .
Strinjam se! (saj zato pa sem odprl topič)
@Robi, s spoštovanjem, ampak ne ukvarjaj se toliko s tem, kaj je "zavest" itd .... ker mam občutek, da si mal "zabluzla" v samo sebe.
Notranjost in zunanjost sta dve komplementarni polovici celote - če imaš vse odgovore v tvoji zavesti, potem nehaj jest, pa piti, pa spati .... če ti "zunanjost" sploh ni važna, ti bo že tvoj razpucani ego pomagal pozabiti podhranjenost.
Povedal sem: zmerjanje, obkladanje, spamovanje, itd ... me moti ker ne mislim komunicirati v takšnem neredu.
Forum je javni medij in možnost izmenjave mnenj: v tem bi naj bili vsi do neke mere enakopravni in menda v forumu veljajo splošne civilizacijske norme ali pa je tole platforma podivjanih strasti in zdravljenje frustracij posameznikov?
Kaj je namen foruma: preganjati dolgčas, ali seznanjanje prav s tem, kar vsakemu po svoje predstavlja owerloud vsakdanjika in bi naj tukaj imeli možnost izmenjave plemenitih spoznanj/izkušenj?
Kaj je torej baza?
Tako da ne s tako cenenimi nazaj .... ker lestvica vrednot še vedno velja, in to menda tudi na tem forumu, sicer so pravila foruma zastojn.
Še vedno pričakujem odgovor od admina in to v smislu: kaj bo spremenil za boljše možnost komuniciranja forumašev ter vzpostavitev pogojev za normalno pogovarjanje?
Ne mi reči, da je reala takšna, pa da je to internet. Če je to opravičilo - potem pljuvate v lastno skledo, polno (zmedene) duhovnosti.
Torej - kaj bomo?
Verjetno smo si bolj ali manj enotni, kdo je glavni povzročitelj nezadovoljstva.
Moja osn. pravica mimo kakršnekoli duhovnosti je, da imam pravico do osnovnega spoštovanja in to tudi na internetu. Pri vsiljivem in žaljivem nadlegovanju se konča vsaka "prisiljena" duhovnost.
Če se stvar ne bo uredila tukaj, so zato tudi pristojne institucije, ki urejajo tovrstna nadlegovanja po internetu.
Toliko v razmislek vsem.
LP