Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 16 17 18 19 20 ... 22
(Read 107614 times)
Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Re: ATLANTIDA
Reply #255 - 14.05.2010 at 17:31:54

Quote:
Raven svetlosti, razsežnosti in čistosti polja aure nam kažejo le na neke pojavne vibracijske ravni delovanja zavesti.

Kaj pa, če odraža delovanje telesa ?

Na primer temenjša polja v avri, nakazujejo na šibko delovanje določenega dela telesa ali žleze, kar lahko privede do bolezni.
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #256 - 14.05.2010 at 17:34:48

Quote:
Duhovnega čarovnika? Robi preveč radi filozofirajo!!! Človek je življenje zakompliciral-ko je mislil zgolj na osebno ego ugodje-sedaj se je naša bit ujela v lastno protislovje -ko se ego duh upira lastni vesoljni razsvetljitvi.Vsi vemo,da je vse v riti,nočemo pa prestopiti. Wink Wink

To opažam... Smiley
Koliko truda nekateri vložijo v to, da sami sebe preslepijo, da preslepijo lastno zavest, samo zato, da ne bi imeli občutka krivde in da se dobro počutijo...
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #257 - 14.05.2010 at 17:37:36

Robi wrote on 14.05.2010 at 17:11:52:
Quote:
Jaz pa mislim drugače, da zavest je lahko brez tega telesa iz mesa,
in to pa sploh, da človek ni nekaj posebnega in da še zdaleč ni edini ki je zmožen spoznat vesolje - Boga. Da so še drugi, bolj sposobni kot mi.
Vesolje je veliko in mi nismo sami, in nismo še zdaleč ne neki najbolj sposobni "stvori".

Kako pa veš, da je lahko brez ?
Kako veš, da te na primer boli noga, če je nimaš ?

ROBI

Same dobre primere daješ,da jaz lažje obrazložim!!!!

Večina tistih,ki nimajo udov trdijo,da ud še čutijo,kljub temu,da ga ni videti-ga ni!!! Kako je to mogoče??? Odgovor je Fotonsko telo je ostalo isto kompletno-tudi brez materializirane-fizične noge.Noga '' em'' seva kljub temu,da je ni!!
Nekatere živali -rastline- imajo tako močno fotonsko telo,da
se materialno-fizično obnovijo,tudi če jim odtrgamo ud-vejo itd. To je to-Mogoče bomo tudi mi kdaj znali obnoviti ude na osnovi svojega fotonskega telesa!!! Sem siguren!!! Wink Wink
Back to top

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #258 - 14.05.2010 at 17:37:51

Quote:
Človek je življenje zakompliciral-ko je mislil zgolj na osebno ego ugodje-sedaj se je naša bit ujela v lastno protislovje -ko se ego duh upira lastni vesoljni razsvetljitvi.

Zakompliciralo se je zato, ker se ta način prenaša iz roda v rod in sploh več ne vemo, kje je izvor in vzrok...
Seveda se telo upira, vendar je lažje vzeti tableto, kot pa sebi priznati kdo smo.
Back to top

IP Logged

Etrex
5

Reply #259 - 14.05.2010 at 17:40:22

Alojz.
Mah ker vsi tako radi zakomplicirajo enostavne zadeve, ker res niso potrebni misteriji in filozofija, s tem ne prides do razumevanja ampak samo do zblojenih zakljuckov.

Ljudje vse tko radi trzemo zadeve iz razumljivih in naravnih pozicij in to je potem ta misterij.

Vse zivljenje sem iskal en sam misterij v realizirani obliki, ga ni, kljub temu da jih je v akumuliranem v ljudeh ogromno, to pa v nicemer ne vpliva navzven Smiley

l.p.
Back to top

Stvarstvo ne odloča, odloča človek z svobodno voljo.

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #260 - 14.05.2010 at 17:42:18

Robi wrote on 14.05.2010 at 17:37:51:
Quote:
Človek je življenje zakompliciral-ko je mislil zgolj na osebno ego ugodje-sedaj se je naša bit ujela v lastno protislovje -ko se ego duh upira lastni vesoljni razsvetljitvi.

Zakompliciralo se je zato, ker se ta način prenaša iz roda v rod in sploh več ne vemo, kje je izvor in vzrok...
Seveda se telo upira, vendar je lažje vzeti tableto, kot pa sebi priznati kdo smo.

Zatajimo sami sebe,pogledamo stran samo,da ne delujemo v skladu s svojo vestjo,ki nas opominja. Wink
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #261 - 14.05.2010 at 17:43:43

Quote:

Alojz,
sem ravno včeraj razmišljal o tem primeru...zakaj se čuti noga, pa čeprav je ni
Razlagal sem si tako, da se človek zaveda tistega, kar ima v spominu ali česa se trenutno zaveda.
Zato se oseba še vedno zaveda noge, ker zavest ni pametna, da bi to rekla, ampak mora telo preko čutil to sporočiti.
In to je dokaz, da zavest ne more obstajati nekje izven in neodvisno, ampak obstaja soodvisno s telesom.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #262 - 14.05.2010 at 17:47:50

Robi wrote on 14.05.2010 at 17:43:43:
Quote:

Alojz,
Razlagal sem si tako, da se človek zaveda tistega, kar ima v spominu ali česa se trenutno zaveda.
Zato se oseba še vedno zaveda noge, ker zavest ni pametna, da bi to rekla, ampak mora telo preko čutil to sporočiti.
In to je dokaz, da zavest ne more obstajati nekje izven in neodvisno, ampak obstaja soodvisno s telesom.

Akumulirano---Fotonsko telo je edini odgovor.Robi razmisli -slika drevesa ostane ista-četudi mu potem odrežeš vejo!!!
Fotonsko telo je vedno slika realiziranemu-če realizirano spremeniš- IZVORNA FOTONSKA-akumulirana slika ostane ista. Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #263 - 14.05.2010 at 17:51:42

Robi wrote on 14.05.2010 at 17:43:43:
Quote:

Alojz,

Takšna razlaga je sprejemljiva,če vključuje fotonsko akumulirano telo.Jaz te razumem-kaj sporočaš. Wink
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #264 - 14.05.2010 at 17:52:01

Potem bi bilo teoretično možno na podlagi semena ugotoviti končno sliko drevesa..na primer ?
Vendar je spet vprašanje kaj je to končna slika... Smiley
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #265 - 14.05.2010 at 17:54:25

Robi wrote on 14.05.2010 at 17:52:01:
Potem bi bilo teoretično možno na podlagi semena ugotoviti končno sliko drevesa..na primer ?
Vendar je spet vprašanje kaj je to končna slika... Smiley

Na osnovi rojstva -človeka bi bilo že mogoče ugotoviti njegovo fotonsko sliko,ki bi pokazala končno fizično velikost tega novorojenca. To bi bilo možno ''po meni'že zelo kmalu-realizirati.Znanost tišči v svojem vrtičku in ga nikomur ne pusti soobdelovati-ego-mi smo lastniki tega vrta pravijo. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #266 - 14.05.2010 at 17:56:09

Kako pa ?
Samo velikost ali tudi kaj drugega, na primer bolezni...?
Back to top

IP Logged

Robi
5
p

I love to love
Dolenjska
Reply #267 - 14.05.2010 at 17:58:46

Quote:
Takšna razlaga je sprejemljiva,če vključuje fotonsko akumulirano telo.Jaz te razumem-kaj sporočaš. Wink

Sicer nisem prepričan... sem nekje bral, da se na sliki avre še vedno opazi na primer noga, pa čeprav je telesno več ni..Se mi zdi, da sem nekje bral, nisem pa 100%.
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #268 - 14.05.2010 at 17:59:11

Robi wrote on 14.05.2010 at 17:56:09:
Kako pa ?
Samo velikost ali tudi kaj drugega, na primer bolezni...?

To gre preko DNK analize --bolezni in problematičnost dnk se že izvaja!!! Smiley Smiley POčakaj ko bo človeški DNK možno modificirati-in popolno uskladiti vse njegove anomalije z samim fotonskim telesom. Mi smo še palčki. Wink Wink
Back to top

IP Logged

Alojz in Sandib
5

Tao

Reply #269 - 14.05.2010 at 18:03:04

Robi wrote on 14.05.2010 at 17:58:46:
Quote:

Sicer nisem prepričan... sem nekje bral, da se na sliki avre še vedno opazi na primer noga, pa čeprav je telesno več ni..Se mi zdi, da sem nekje bral, nisem pa 100%.

Fotonsko telo akumulirano vrednost me sem jaz prvi in edini na svetu predočil in tudi avtoriziral že pred dvema letoma. Wink WinkIn tudi enačbo enotne naravne vesoljne večno-sedanje zakonitosti:

Xme= INme-- AO EM --RIme= Xme

Primirjaj z Einsteinovo primitivno enačbo EC2= M MC2=E

Če bi znanost hotela preveriti mojo enačbo- bi se v trenutku vse dosedanje človeško vedenje sesulo vase.To si pa ne morejo dovoliti hijenske in plenilske elite moči. Wink

Jaz s tem živim pomirjen in vem,da se bo človeštvo kmalu vesoljno prebudilo!! Smiley Smiley
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 16 17 18 19 20 ... 22